simon-migaj-421505-unsplash.jpg
56618776_965702763632913_354335079374887

Despre Luminita Baltaretu

VIATA ESTE O ALEGERE INTRE IUBIRE SAU FRICA.

”Sunt pasionata de natura umana, curioasa in a intelege ce se intampla cu adevarat, dispusa sa aflu adevarul si sa imi depasesc limitele.

Educatia primita a fost autoritara, pe principiul “tu esti mica si nu intelegi despre ce este vorba”, “lasa ca noi stim mai bine”, “iti vom spune cum stau lucrurile, cum se face si mai ales cum sa fii in lume”.

Pe undeva am simtit ca ceva este in neregula, ca nu se leaga lucrurile si am vrut sa aflu eu, sa inteleg ce se intampla.

Am inceput sa inteleg, sa asez lucrurile diferit de cum mi se prezentasera. Jaques Salome a fost prima experienta.

Tot ce stiam despre lume si viata a fost zguduit si dat peste cap.

In 2006 am intalnit-o pe Lise la Bucuresti, apoi m-am format la cursurile sale in Canada si Franta.

Am avut de trecut obstacole importante, împotrivirea şi îndoiala familiei cu privire la banii, timpul, energia pe care urma să le investesc în acest proiect. 

A fost un proiect profesional şi o reconversie radicală, dar în acelaşi timp a fost o crestere personală, o învăţare a unui nou mod de a gândi, a unui comportament diferit.

 

A fost o intalnire revelatoare. Perspectiva despre sanatate m-a impactat profund. De atunci practic aceasta metoda in sesiuni individuale si o fac cunoscuta prin intermediul atelierelor pe care le sustin.

 

Cred in puterea personala a fiecaruia de  a-si indeplini obiectivele si visurile. a-si realiza pe deplin potentialul. Insotesc oamenii sa isi gaseasca locul in viata personala si profesionala, ii inspir si ii motivez.

 

Schimbarea profundă pe care a adus-o în mine, doresc să o împărtăşesc şi altora, să îi însoţesc în a se uita cu adevărat la probleme şi să le inspir curajul de a trece la acţiune, cu promisiunea că fiecare pas le va aduce o eliberare.”

 

 Pasionata de ceea ce face si cautand in permanenta sa se dezvolte, Luminita Baltaretu, aduce experiente relevante pentru subiectele abordate, comunicand clar si adaptand mesajul, indiferent de tipul audientei si de experienta participantilor.

Prin prezenta calda si empatica ii ajuta pe participanti sa se simta in siguranta pentru a privi in interiorul lor.

Punand intrebarile potrivite, ii ajuta pe participanti sa descopere si sa integreze atat noua perspectiva cat si sa gaseasca modalitati pentru a pune in practica ce au invatat la curs.

 

Luminiţa Băltăreţu este primul practician din Romania al metodei “Asculta-ti Corpul”, cu o experienta de peste 10 ani in practicarea acestei metode.

Absolventă a Facultatii de Psihologie, din cadrul Universitatii Bucureşti este si psihoterapeut in analiza tranzactionala.

luminitabaltaretu.ro

 Atelierul “A Fi Bine”, este fundatia scolii “Asculta-ti Corpul”, cea mai mare scoala de dezvoltare personala din Quebec, Canada, se desfasoara pe durata a doua zile si are doua componente; “A FI BINE cu tine insuti” si “A FI BINE in relatia cu ceilalti”.

De ce aceasta formula? Sunt doua motive. Primul este ca in conformitate cu triunghiul vietii -o notiune spirituala foarte importanta- noi suntem cu ceilalti asa cum SUNTEM CU NOI INSINE si ceilalti sunt la fel cu noi. Al doilea motiv este acela ca DOAR fiind bine cu noi insine si cu ceilalti este posibil sa ne cream o viata fericita in toate domeniile, atat personal cat si professional.

In prima zi ”A FI BINE cu tine” descoperi ce te impiedica sa fii bine. Vei experimenta mai multe instrumente concrete care te vor ajuta sa te eliberezi, pas cu pas, de o problema personala.

In aceasta zi vei invata:

 1. Sa descoperi ce inseamna iubirea de sine neconditionata.

 2. Cum sa identifici si sa gestionezi fricile si convingerile care te impiedica sa iti indeplinesti dorintele.

 3. Sa realizezi ce anume te impiedica sa devii ceea ce vrei sa fii cu adevarat.

In ziua a doua ”A FI BINE in relatia cu ceilalti” vei descoperi motivul pentru care relatiile si situatiile pe care le traiesti nu sunt intotdeauna asa cum vrei. Vei experimenta cateva instrumente concrete care te vor ajuta sa te eliberezi, pas cu pas, de o problema relationala.

In aceasta zi vei invata:

 1. Motivul pentru care in viata ta se repeta fara incetare aceleasi situatii conflictuale.

 2. Sa identifici si sa gestionezi sursa emotiilor care iti afecteaza relatiile.

 3. Doua metode verificate care te vor ajuta sa iti imbunatatesti relatiile.

Aceast workshop este pentru tine daca:

 • Iti doresti sa iti ameliorezi calitatea vietii

 • Vrei beneficii concrete

 • Iti doresti sa te indrepti catre ceea ce vrei cu adevarat

 • Iti doresti sa inveti mijloace de constinetizare a lucrurilor pe care le accepti sau nu la tine (in relatia cu tine sau cu ceilalti) 

Beneficii:

”A fi bine” este o metoda prietenoasa care merge pe ideea de transformare prin constientizare si acceptare. Foloseste un limbaj simplu si usor accesibil.  Cuprinde multe exercitii practice, cu efecte pozitive imediate si de impact in plan personal, profesional si relational.

De 35 de ani, mii de persoane au decis sa isi transforme viata folosind aceste instrumente. Participarea la atelier iti permite reluarea lui gratuita, in limita locurilor disponibile.

Ce sa aduci cu tine:

 • Te rugam sa iti aduci foi de scris, un pix/ creion

Data: 6 & 7 iulie, 09:30 - 18:00 

Locatie: Strada Teheran, nr.17, parter, interfon 2, sector 1, Bucuresti

Cost:
- ​99 EURO/ ZI
- Puteti alege sa urmati doar atelierul din prima zi sau pe amandoua
- Pentru a urma atelierul din a doua zi (A FI BINE cu ceilalti), este necesar sa fi fost parcurs primul atelier (A FI BINE cu tine)

Inscriere:

- cei interesati sunt rugati sa ne trimita un email la contact@wayra-astrae.ro

- la momentul inscrierii se achita un avans de 50%, suma nerambursabila, care asigura rezervarea locului

- avansul poate fi achitat cash (la sediul nostru, in urma confirmarii telefonice) sau prin transfer bancar in contul:

Banca Transilvania

Wayra Astrae SRL

IBAN: RO49BTRLRONCRT0419073501,

cu specificatie: Avans workshop - A fi bine, numele cursantului

 

Facilitator: Luminita Baltaretu

Perntru inscriere, va rugam sa ne trimiteti un e-mail de intentie la adresa: contact@wayra-astrae.ro
Va raspundem cu drag la intrebari la numarul de telefon: 0720 000 031

A fi bine

6-7 iulie, 2019