ADRIAN VOINEA

 

 Am avut tot timpul, in interiorul meu, sentimentul ca viata este mai mult decat ceea ce se vede. Din multele optiuni pe care le-am gasit in cautarile mele, ceva m-a facut sa ma opresc la minunata lume a cifrelor si numerelor.

    Numerologia m-a atras din prima clipa, pentru ca la un anumit moment al vietii mele, când nu-mi găseam calea, am avut nevoie de un instrument concret şi practic de "navigare".
  Am studiat aceasta stiinta a numerelor la ,,Scoala de Numerologie Romeo Popescu", unde am urmat cursurile de Numerologie si Psiho-numerologie.
  In momentul in care am invatat sa interpretez ceea ce se afla în spatele cifrelor, totul a inceput sa capete sens. Raspunsuri la intrebarile pe care le aveam despre mine au inceput sa se contureze şi să îmi arate opţiuni pe care altfel nu le-aş fi văzut sau luat în seamă.

 

***

 La Wayra Astrae, Adrian Voinea este numerolog.

Anularea rezervarii se face cu minim 24H inainte de sesiune. In caz contrar, clientul va achita 50% din pretul sedintei.

Wayra Astrae ofera terapii complementare si de dezvoltare personala. Pentru tratament si prescriptii medicale, va rugam consultati medicul.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle