ADRIANA PĂUNESCU

 

”Bună ziua! Te invit sa parcurgi următoarele rânduri: îți prezint câteva aspecte despre mine...Și aspecte de care sunt mândră și, din onestitate, îți prezint și câteva aspecte care nu prea mă bucură.

Mă numesc Adriana Păunescu. Pentru o colaborare constructivă în ceea ce privește dezvoltarea ta ca ființă umană complexă și completă, ar fi util să știi că:

  • Cred în tine și în momente în care tu nu mai crezi în tine.

  • Cred în tine și pentru că știu cum să te ajut să-ți deslușești propriile vise și să dai deoparte obstacolele pe care le-ai acumulat de-a lungul vieții

  • Sunt un trainer bun când vine vorba de viziune și asumare, un trainer excelent când vine vorba de cultivarea și susținerea acțiunilor tale.

  • Cred că informația are diverse feluri de exprimare și susține învățarea.

  • Cred că putem trăi o viață eliberată de dramatism, critică și resentimente și avem multe, foarte multe instrumente la îndemână ca să cream conștient experiențe de viață sau să învățăm să extragem înțelepciune și compasiune din acele experiențe care nu ne plac.

  • Instrumentele care îmi sunt și mie familiare ți le ofer și ție în cadrul activităților pe care le facem împreună.

Apreciez viața de care mă bucur azi. În această viață găsesc și bucurii, și dureri, și puterea și instrumentele de a trăi durerea fără ca să mai rămân blocată în suferințe și drame. Mă întâlnesc cu mine în aspectele care nu mă bucură și, hărnicuță și perseverentă, lucrez cu mine cea perfectă care urăște și critică imperfecțiunile vieții, cea nemulțumită, cea care nu vrea să se bucure de bogăția vieții care deja i s-a oferit. Și cu sprijin și multă compasiune, permit vieții să îmi ofere din bunătățile pe care mi le-a pregătit.

Cu tot ceea ce sunt vin aici și acum în sprijinul tău: pentru că în acest moment, exact așa cum este el,

avem TOTUL și suntem TOTUL.” 

Adriana Paunescu este terapeut Theta Healing cu 8 ani de experienta, instructor Theta Healing cu 4 ani de experienta, iar in cadrul centrului Wayra Astrae, faciliteaza workshop-uri in zona de dezvoltare personala.