ANDA MARIAN

 

Ceea ce suntem este darul vietii, ceea ce suntem cand o traim constient este darul nostru pentru Viata!

Sunt Coach si Terapeut Transpersonal, dar si consultant de business si mama totodata. Sustin de peste 10 ani oamenii in drumul lor spre implinirea personala si companii in dezvoltarea organizationala. Cred cu tarie in magia devenirii si in alchimia sufletului.

 Am ales acest drum fiindca exista in noi toti, dar si in Univers, un potential infinit si adesea neaccesat disponibil noua tuturor. De aceea ghidez cu blandete oamenii inspre echilibru si mai ales inspre ei insisi cu obiectivul de a trai autentic si de a Evolua.  Viata si intensitatea cu care e traita azi ne pune mereu in fata a doua alegeri: sa scapam de neliniste prin automatisme sau sa cedam sub presiunea ei. Eu stiu ca exista intotdeauna o a treia optiune: sa ne privim in fata emotiile si momentele de cumpana si sa le integram ca si trepte in dezvoltarea fiecaruia.

Sa alegem sa traim experienta autentica a activarii intelepciunii noastre interioare, insa cu incredere, cu o perspectiva limpede si cu bucuria fiecarui pas….

Cheia dobandirii puterii noastre personale se afla chiar in slabiciunile si imperfectiunile noastre. Sunt aici sa facilitez aceasta calatorie incredibila catre Adevarul din noi!

“Adevarurile pe care ne place cel mai putin sa le auzim sunt cele de care avem cea mai mare nevoie pentru a ne cunoaste”.

 

La Wayra Astrae tin sesiuni de Coaching Individual, facilitez Workshop uri pe multiple teme de Dezvoltare Personala

  • Coaching Transformational

  • Coaching pentru Tineri

  • Terapie Transpersonala

  • Terapie de Cuplu & de Familie