Portret Miruna 2019, Peles.jpg

workshop

VIBRÂND LA UNISON CU CREAȚIA

Cântare sacră cu MIRUNA NAGY

EXPERIENȚA ATELIERULUI:

Veți avea parte de o seara in care vom lucra cu totii practic si activ, cu sunete, samanic, calatorind si cantand impreuna. Veti avea experienta modului magic si imediat in care lucreaza Sunetul asupra intregii fiinte si veti accesa acea Viziune specifica a Sufletului pentru noul an!

 

La inceput de An Nou va invitam cu drag la o seara cu sunete sacre si calatorii samanice!

Aproape ca nu exista o punte mai directa intre Suflet si Lumea Spritului decat Sunetul, intreaga Creatie constand din vibratie. Sunetul poate trece prin toate structurile noastre, armonizandu-ne atomii si celulele, emotiile, gandurile, si permitandu-ne sa atingem structurile spirituale si sa ne resetam intreaga fiinta.

Pe o astfel de punte vom calatori in aceasta seara magica, intre pamant si cer. Pe sunetele tobei ne vom conecta cu vibratia Pamantului si vom lucra cu pietrele, eliberandu-ne de balastul interior.
Harpa ne va lega de elementul Apa, armonizandu-ne emotiile si aducandu-ne curgere si claritate.
Iar cu Koshi, clopoteii de vant, vom face o calatorie in Lumea de Sus pentru a aduce inapoi acea viziune a Sufletului care ne va ghida de-a lungul anului si pe care o vom incorpora in viata noastra.

Prin mantrele sacre din sanscrit “Saraswati” si “Maha Mrityunjaya” vom putea avea o experienta a locului “Vietii Tacute”, acolo unde domneste de-a pururi Pacea, din care se naste orice forma a Creatiei.

Impreuna, in ceremonie, vom planta seminte noi pentru o viata extraordinara si plina, pe care le vom insufleti prin flacarile focului sacru.

11 ian.: 17.30 - 20.00

Strada Teheran, nr.17, parter, interfon 2, sector 1, Bucuresti

70 lei


* Wayra Astrae nu accepta plata cu cardul.

Deoarece locurile sunt limitate, va rugam sa va inscrieti din timp.

Inscrierile se fac pe: contact@wayra-astrae.ro sau la telefon: 0720 000 031

Pentru orice detalii va raspundem cu drag la numarul: 0720 000 031

Miruna Nagy

Miruna a baut de la sursa sunetului inca inainte de a se naste. Crescand intr-o familie de muzicieni, si-a ales harpa in mod natural si a beneficiat de studii intense ca muziciana clasica,
Dar viata a dus-o apoi pe cai noi: Miruna a descoperit samanismul Inca, acesta devenind o pasiune. De-a lungul anilor a fost instruita si initiata de Chris Waters si samanii Q´ero, fiind unul din fondatorii Scolii Medicina Samanica. In prezent face parte din echipa Scoli, sustinand Roata Medicinei, workshop-uri si terapii.
In paralel s-a dedicat unui nou studiu la “Institutul de Harpa si Vindecare prin Muzica” din München, unde a fost initiata de Uschi Laar, harpista si vindecatoare haruita. In prezent Miruna lucreaza impreuna cu Uschi Laar in Germania, raspandind aceasta cunoastere sacra.

ADRESĂ:

PREȚ:

FACILITATOR:

DATĂ:

ÎNSCRIERE: