pablo-merchan-montes-251879-unsplash (1)

Ceremonie de CACAO cu

Rebekah Shaman

5 octombrie 2019

”Cacaoa este o Planta Medicinala al carei spirit deschide inima, ne da claritate permitandu-ne sa ne auzim propriile noastre raspunsuri interioare, ajuta la transformarea blocajelor emotionale si la eliberarea de traume si de rani trecute.

 

Ceremonia mea traditionala de Cacao îți oferă timpul pentru tine într-o lume agitată și stresantă. Este spațiul perfect pentru a opri haosul din afară și a călători în tăcere, astfel încât pentru tine sa devina mai clar cine esti, incotro te indrepti și care sunt oportunitățile pe care le ai la dispoziție. Cu ajutorul vizualizarii ghidate, vom merge într-o călătorie șamanică pentru a intalni Spiritul Cacao. Intalnindu-va, ea va darui claritatea, îndrumarea și înțelepciunea pe care o cauți!

 

Vom incepe prin setarea unei intentii pentru ceremonie, apoi, dupa ce fiecare dintre noi va sti clar ce are nevoie de la Spiritul Plantei, vom bea o doza ceremoniala de 42de grame de Cacao cu apa de izvor. Apoi va voi conduce catre intalnirea cu Spiritul Cacao unde iti vei primi propriile tale raspunsuri si indrumari interioare.

 

Aceasta ceremonie este pentru tine daca:

  • Ai nevoie de indrumare, claritate, spatu sa integrezi si reflectezi

  • Vrei sa dai drumul relatiilor vechi care nu iti mai servesc

  • Vrei sa dizolvi blocajele energetice din jurul inimii

  • Vrei sa vindeci traume si ranile inimii

  • Iti doresti sa iti deschizi inima catre mai multa dragoste si acceptare

  • Vrei sa faci schimbari concrete in viata ta

Beneficii:

Cacaoa este un antidepresiv natural ce produce serotonina, dopamina si anandamina – moleculele fericirii. Ea crește fluxul sanguin către creier, favorizeaza cresterea agilitatii mentale, conștientizarea și concentrarea. Cacaoa ne deschide inimile, astfel încât ne simțim mai iubitori și mai pașnici. Când folosim Cacao în ceremonie, ne simțim revigorați, revitalizați, înapoi în propriul control și mai clari in privinta urmatorilor pasi pe care ii avem de facut in calatoria sufletului nostru.”

De ce as partcipa la acest workshop?

In viata moderna nu reflectam si nu integram suficient. Aceasta este oportunitatea perfecta pentru a fi cu tine, a te relaxa, a te deconecta de lumea exterioara printr-o calatorie samanica in liniste, care iti va permite sa auzi mesajele propriului tau inconstient in intalnirea cu Spiritul Cacao.

Interzis celor care se afla in cursul unui tratament medicamentos cu antidepresive.

Ce sa aduci cu tine:

  • O salteluta de yoga, o perna si o paturica, sau ceva confortabil pe care sa te intinzi pe jos

  • Cana ta speciala din care sa bei cacao

  • Un jurnal si un pix pentru a-ti nota experienta

  • Intentia pentru aceasta ceremonie a ceea ce vrei sa manifestezi, eliberezi si aduci in viata ta

*workshopul va fi tinut in limba engleza, cu traducere la nevoie


Locatia: va fi anuntata in timp util.
Data: 5 octombrie 2019
Pret: Ne straduim sa cream un pret cat mai accesibil. Datorita faptului ca exista mai mult variabile ( numar de participanti/ locatie) nu putem da deocamdata un pret exact. 

 

    Daca va intereseaza, va rugam sa ne trimiteti un e-mail de intentie la adresa: contact@wayra-astrae.ro
   Va raspundem cu drag la intrebari la numarul de telefon: 0720 000 031

Despre Rebekah Shaman

In ultimii 21 de ani am studiat și am lucrat cu trei plante medicinale "feminine": Ayahuasca (bunica), Canabis (mama) și Cacao (fecioara). Din 1998-2012, am invatat cu un samantraditional peruvian al medicinei plantelor, in Amazon. Din 2006 pana in 2010, am fost fondatorul și directorul firmei Hemp Global Solutions Ltd, cultivând recolte de cânepă în Marea Britanie și educând despre importanța acestei culturi pentru medicină, nutriție, combustibil și adăpost. Am creat, de asemenea, "Hempower", un terci de cânepă, și am vândut semințe de cânepă și pulbere de proteină de cânepă sub brandul meu AMARU.

 
În 2013, după ce am terminat ucenicia în domeniul medicinii plantelor în Amazonul peruvian, m-am întors în Marea Britanie cu 21 de kilograme de cacao în rucsacul meu, pentru a oferi ceremonii tradiționale de medicină de plante în Occident, folosind Cacao. Facilitez ceremonii sacre tradiționale de cacao in întreaga lume și invat si pe altii să lucreze cu Cacao printr-o ucenicie Cacaoista pe deplin imersivă.

 

 Din anul 2015, am fost deplin implicata în promovarea și revigorarea industriei de cânepă în Marea Britanie. Sunt președinte al Asociației Britanice de Cânepă și am înființat o companie de cânepă de mediu numită BioHemp Solutions Ltd, care remediază solul toxic și degradat.

 

De asemenea, educam despre importanța "Conștiinței plantelor" pentru supraviețuirea noastră viitoare și transmitem importanta invataturii trairii "stilului șamanic" în jungla urbană prin reconectarea cu Natura, ciclurile naturale și ritmurile vieții.

 

Am o diplomă de licență (Hons) în Studiul Religiilor și un masterat în Studii de Dezvoltare, amandoua din partea Universității SOAS, cât și o diplomă de Psihologie post-universitară în Abordare Umană. Sunt autorul  cartii ”Ultimul ucenic al șamanului”, povestea adevărată a uceniciei mele cu Don Juanito, un șaman a medicinei plantelor din Amazonul peruvian. Continuarea romanului "In spatele iluziei" va apărea în aprilie 2019.

Mai multe despre Rebekah Shaman aici: www.rebekahshaman.com

unnamed (2).jpg