Sesiune individuală

de coaching

  Se spune că, uneori, nu putem vedea pădurea din cauza numărului mare de copaci. Acest lucru se poate întâmpla în orice aspect al vieții noastre personale sau profesionale, împiendicându-ne să evoluăm spre cea mai bună versiune a noastră și să trăim o viață împlinită.

 

  Cu siguranță ți s-a întâmplat măcar o dată să nu vezi imaginea de ansamblu sau să nu găsești soluția potrivită într-o problemă din cauza lucrurilor mărunte din jurul tău, care funcționează ca factori perturbatori. Simți că nu îți găsești împlinerea în cuplu sau la locul de muncă? Nu ai idee despre ce direcție să urmezi în carieră? Familia ta trece printr-o situație de criză pe care nu știi cum să o gestionezi? Ai nevoie să începi o nouă etapă în viața ta, dar nu știi cum și de unde? Nu poți trece peste anumite blocaje, precum teama de a vorbi în public sau de a relaționa?

 

  Doar tu poți să răspunzi la “de ce-ul” asociat acestor întrebări. Însă, fiind un proces dificil și provocator, este firesc să ai nevoie de ajutor specializat. Într-o sesiune de coaching, terapeutul nu îți oferă rezolvări sau soluții, ci te ghidează în interiorul tău pentru a găsi răspunsurile de care ai nevoie.

  Coaching-ul este un instrument de autocunoaștere, care contribuie la dezvoltarea personală și profesională, indiferent care este tiparul tău. Poți fi femeie sau bărbat, părinte sau directorul unei companii, poți avea 15 sau 50 de ani. Nu contează! Important este să conștientizezi nevoia de a avea un însoțitor care să îți facă călătoria către tine mai ușoară și să te ajute să accesezi informațiile pe care le cauți.

Sesiunile individuale de coaching sunt susținute de Monika Puiu, terapeut Wayra Astrae și coach certificat SolutionSurfers România. Cu o experiență de 45 de ani în mediul de business și o pasiune nemărgintă pentru dezvoltarea personală, Monika îți poate fi ghid în cea mai importantă călătorie, cea către Sinele tău interior.

”Lasa-te ghidat in 

calatoria interioara!”

Cost: 

  • 230 lei / ședință

Durata aproximativă: 

  • 60 min

Pentru detalii și programări ne puteți contacta la 0720 000 031 sau pe contact@wayra-astrae.ro

Wayra Astrae ofera terapii complementare si de dezvoltare personala. Pentru tratament si prescriptii medicale, va rugam consultati medicul.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle