Coaching Transformational

Coaching ul este o Calatorie de auto-descoperire care duce automat catre Evolutie personala. Oricine poate deveni arhitectul propriei vieti si-si poate atinge cele mai inalte vise si aspiratii, devenind prezent, constient si lasand potentialul sa conduca, iar mintea sa devina Executantul.

Traim in constructii mentale limitative si acestea ne dicteaza gandurile, sentimentele si actiunile. Aceste limitari definesc apoi realitatea pe care o experimentam. Eu aleg sa-mi Ghidez clientii spre a iesi din limitare, din paradigma sociala si spre a schimba ceea ce ii tine pe loc in potentialitate pura, ajungand apoi la a creea ceea ce cu adevarat isi doresc.

Coaching ul Transformational are o abordare holistica cu focus pe resursele, creativitatea si starea de bine a clientului. Astfel, intelegerea sistemului de valori personale, de credinte si tipare de gandire are un impact crucial in perceptia asupra realitatii. Ca urmare a intelegerii, cea mai mica schimbare devine vizibila in fiecare interactiune umana si sunt posibile incredibile transformari complexe, dar intr-o maniera blanda.

Coaching-ul largeste perspectiva si creste constientizarea daramand mituri si credinte limitative si facand loc unor noi “circuite”, unui sistem de gandire expansiv si proactiv.

”Oricine poate deveni arhitectul propriei vieti!”

Cost: 

  • 175 - 300 Euro / ședința (in functie de numarul de sedinte)

Durata aproximativa: 

  • 90 min/ sesiune

Facilitator:

Anda Marian