workshop

RECONECTÂNDU-NE LA IZVORUL BUCURIEI

Cântare sacră cu MIRUNA NAGY

EXPERIENȚA ATELIERULUI:

Atunci cand suntem atenti si conectati la viata din jurul nostru, putem simti energia Bucuriei in cea mai suava adiere a vantului, in ciripitul pasarilor sau in zborul norilor pe cer. Totul vibreaza si ne vorbeste - avem doar nevoie sa ne readucem aminte de aceasta scanteie care insufleteste totul!

Vom porni in aceasta calatorie a In-Cantarii printr-o ceremonie cu pamantul si apa, eliberandu-ne de ceea ce ne sta in cale, acompaniati de sunetele tobei si ale harpei. Conectandu-ne cu Mama Pamant, vom simti forta vietii care traieste in noi, si, prin miscare ritmica si dans o vom activa.

Sunetele harpei si vocii ne vor duce mai departe pe taramul emotiilor, unde ne vom reimprospata Apele interioare exprimandu-ne Recunostinta – cheia Bucuriei. Vom lucra cu Relatiile noastre, oferindu-le Recunostinta. Apoi, in ceremonie, vom desena o Mandala vie, parte dintr-un Tot mai mare pe care-l vom crea impreuna.

Prin incantatii sacre ca „Bhairav“ si mantra „Maha Mritunjaya“ vom avea experienta noastra ca fiind corpuri de rezonanta a caror vibratie poate fi inaltata la infinit, si vom simti acel camp energetic radios tesut de Bucurie.
Va asteptam cu drag in aceasta calatorie inspre Izvorul Viu al fiintei noastre!​

DATĂ:

11 ian.: 17.30 - 20.00

ADRESA:

Strada Teheran, nr.17, parter, interfon 2, sector 1, Bucuresti

PREȚ:

120 lei


* Wayra Astrae nu accepta plata cu cardul.

 

ÎNSCRIERE:

Deoarece locurile sunt limitate, va rugam sa va inscrieti din timp.

Inscrierile se fac pe: contact@wayra-astrae.ro sau la telefon: 0720 000 031

Pentru orice detalii va raspundem cu drag la numarul: 0720 000 031

FACILITATOR:

Miruna Nagy

Miruna a baut de la sursa sunetului inca inainte de a se naste. Crescand intr-o familie de muzicieni, si-a ales harpa in mod natural si a beneficiat de studii intense ca muziciana clasica,
Dar viata a dus-o apoi pe cai noi: Miruna a descoperit samanismul Inca, acesta devenind o pasiune. De-a lungul anilor a fost instruita si initiata de Chris Waters si samanii Q´ero, fiind unul din fondatorii Scolii Medicina Samanica. In prezent face parte din echipa Scoli, sustinand Roata Medicinei, workshop-uri si terapii.
In paralel s-a dedicat unui nou studiu la “Institutul de Harpa si Vindecare prin Muzica” din München, unde a fost initiata de Uschi Laar, harpista si vindecatoare haruita. In prezent Miruna lucreaza impreuna cu Uschi Laar in Germania, raspandind aceasta cunoastere sacra.

Wayra Astrae ofera terapii complementare si de dezvoltare personala. Pentru tratament si prescriptii medicale, va rugam consultati medicul.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle