miru site.jpg

workshop

RECONECTÂNDU-NE LA IZVORUL BUCURIEI

Cântare sacră cu MIRUNA NAGY

EXPERIENȚA ATELIERULUI:

Atunci cand suntem atenti si conectati la viata din jurul nostru, putem simti energia Bucuriei in cea mai suava adiere a vantului, in ciripitul pasarilor sau in zborul norilor pe cer. Totul vibreaza si ne vorbeste - avem doar nevoie sa ne readucem aminte de aceasta scanteie care insufleteste totul!

Vom porni in aceasta calatorie a In-Cantarii printr-o ceremonie cu pamantul si apa, eliberandu-ne de ceea ce ne sta in cale, acompaniati de sunetele tobei si ale harpei. Conectandu-ne cu Mama Pamant, vom simti forta vietii care traieste in noi, si, prin miscare ritmica si dans o vom activa.

Sunetele harpei si vocii ne vor duce mai departe pe taramul emotiilor, unde ne vom reimprospata Apele interioare exprimandu-ne Recunostinta – cheia Bucuriei. Vom lucra cu Relatiile noastre, oferindu-le Recunostinta. Apoi, in ceremonie, vom desena o Mandala vie, parte dintr-un Tot mai mare pe care-l vom crea impreuna.

Prin incantatii sacre ca „Bhairav“ si mantra „Maha Mritunjaya“ vom avea experienta noastra ca fiind corpuri de rezonanta a caror vibratie poate fi inaltata la infinit, si vom simti acel camp energetic radios tesut de Bucurie.
Va asteptam cu drag in aceasta calatorie inspre Izvorul Viu al fiintei noastre!​

DATĂ:

11 ian.: 17.30 - 20.00

ADRESA:

Strada Teheran, nr.17, parter, interfon 2, sector 1, Bucuresti

PREȚ:

120 lei


* Wayra Astrae nu accepta plata cu cardul.

 

ÎNSCRIERE:

Deoarece locurile sunt limitate, va rugam sa va inscrieti din timp.

Inscrierile se fac pe: contact@wayra-astrae.ro sau la telefon: 0720 000 031

Pentru orice detalii va raspundem cu drag la numarul: 0720 000 031

FACILITATOR:

Miruna Nagy

Miruna a baut de la sursa sunetului inca inainte de a se naste. Crescand intr-o familie de muzicieni, si-a ales harpa in mod natural si a beneficiat de studii intense ca muziciana clasica,
Dar viata a dus-o apoi pe cai noi: Miruna a descoperit samanismul Inca, acesta devenind o pasiune. De-a lungul anilor a fost instruita si initiata de Chris Waters si samanii Q´ero, fiind unul din fondatorii Scolii Medicina Samanica. In prezent face parte din echipa Scoli, sustinand Roata Medicinei, workshop-uri si terapii.
In paralel s-a dedicat unui nou studiu la “Institutul de Harpa si Vindecare prin Muzica” din München, unde a fost initiata de Uschi Laar, harpista si vindecatoare haruita. In prezent Miruna lucreaza impreuna cu Uschi Laar in Germania, raspandind aceasta cunoastere sacra.