DRYMAVOL

  Inceputul drumului meu spiritual a fost declansat de un episod in care am fost obligata sa aleg intre 2 lucruri de care nici un om nu ar putea sa se desparta. Am fost smulsa si pusa in fata unui nou drum. Datorita intensitatii si dimensiunilor durerii am inceput sa caut solutii si astfel mi-au aparut in cale persoanele potrivite. Cu unele am facut drumuri scurte, iar cu altele mai lungi.

  Am avut experimente spirituale si energetice care mi-au schimbat perspectiva despre lume, viata si mai ales despre mine. In 23 de ani de pasi mici si de rabdare in cresterea si dezvoltarea mea personala, pot spune cu certitudine ca vocatia mea este de a-I ajuta pe ceilalti. Acesta a fost visul meu de cand eram copil, pe cand ma jucam de-a doctorul si spuneam ca vreau sa devin “doctor de copii”. Pentru mine, intr-o oarecare masura, a fi acolo pentru oricine vine catre tine si iti cere ajutorul, raspunde la dorinta mea de a fi doctor. Daca dupa terapiile cu mine, oamenii se simt mai bine, constientizeaza lucruri, depasesc traume, inseamna ca mi-am atins scopul.  La baza tuturor terapiilor pe care le fac, stau cele trei principii personale: iubirea, compasiunea si recunostinta. 

  Am urmat nenumarate cai in care am fost in contact cu energia, cu emotiile si simturile. Am inceput cu credinta mea in Dumnezeu, pe care nu am pierdut-o niciodata, am continuat cu Qigong-ul, Tehnica Radianta, Yoga, Ayurveda, Energie Universala, Atingerea (vindecarea) Cuantica, am lucrat cu femininul dar m-am regasit in samanismul inca (pe care il practic de 7 ani) si cel celtic (pe care il practic de 4 ani).

   In 2017 am avut onoarea de a fi invitata in “ Cercle de Sagesse de l’Union des Traditions Ancestrales”, a carei membra sunt acum.