greg-nunes-t02XukS9dUU-unsplash.jpg

workshop

INIȚIERILE MUNAY KI

Cele 9 rituri pentru echilibrarea corpului și a sufletului

Riturile Munay Ki provin din traditia andina a incasilor. In vechime, acestea se transmiteau doar vindecatorilor, dar in ultimii 20 de ani, de cand constiinta planetei s-a schimbat, multi dintre vindecatori calatoresc in lume pentru a transmite intelepciunea si initierile Munay Ki. De asemeni, multi oameni calatoresc in Peru si in alte locatii andine pentru a primi initierile in acele locuri.

Initierile Munay Ki reprezinta o cale de imputernicire a sinelui nostru, o metoda de a ne aminti de simturile noastre si de instrumentele noastre interioare de vindecare. Este o cale de sensibilizare vis a vis de energiile din jurul nostru si din noi insine. 

​1. Ritualul mainilor vindecatoare sau Hampe Karpay: conecteaza cu linia de vindecatori de lumina din trecut care vin sa sprijine vindecarea si transformarea personala, dar si pe cea a oamenilor cu care lucrezi.

2. Benzile de putere: te conecteaza cu cele 4 elemente (pamant, apa, aer si foc) alchimizand energiile grele ce vin spre tine in energii benefice, hranitoare!

3. Ayni Karpay, semintele armoniei: ne fac accesibile energiile arhietipale.

4. Kawak, ritualul vazatorilor: redeschide capacitatea de a vedea prin ochii inimii.

5. Pampamesayoc, ritualul pastratorilor zilei: conecteaza cu locurile sacre si de putere ca Macchu Picchu, Stonehenge si Sarmisegetuza. Acest ritual ajuta in vindecarea femininului interior, in depasirea fricilor si practicarea pacii.

6. Altomesayoc, ritualul pastratorilor intelepciunii muntilor: ajuta in vindecarea masculinului interior si integreaza infinitarea in corpul de lumina.

7. Kurak Akuyek, ritualul pastratorilor pamantului: te conecteaza cu arhanghelii si pazitorii sistemului nostru solar si iti aminteste ca poti visa lumea intru devenire.

8. Mosoq Karpay, ritualul pastratorilor stelelor: poporul Qero crede in puterea acestui ritual de a incetini imbatranirea si de a reinforma ADN-ul pentru ca corpul nostru sa devina mai rezistent la boli.

9. Taitanchis, ritualul creatorului: ne transforma in receptacoli ai energiei Creatiei si trezeste Creatorul interior.​

 

 • o intelegere mai buna despre tine si despre ce poti schimba in jurul tau prin conectarea la Sursa universala de energie

 • cele 9 seminte, 9 porti catre devenirea celei mai inalte versiuni ale tale 

 • cunoastere despre traditiile andine 

 • o conectare profunda cu Universul 


Vino daca vrei sa inveti mai multe despre lumea ta interioara! Vino daca vrei sa inveti sa ai incredere in simturile tale!Wayra Astrae – Strada Teheran , nr.17, parter, interfon 2 clopotel, sector 1, Bucuresti

 


 

 • 13.03 -  16.00 - 20.30 cu pauza de ceai

 • 14.03 -  9.00 - 18.00 cu pauza de pranz si pauze de ceai 

 • 15.03 -  9.00 - 18.00 cu pauza de pranz si pauze de ceai 


* Duminica, dupa pranz, vom merge in Otopeni pentru a face un foc sacru. Vom sta acolo aproximativ o ora si jumatate.

 

 • Veniti in haine confortabile si, daca aveti nevoi speciale, va rugam sa va aduceti snackurile pentru dumneavoastra. Noi vom avea ceai, cafea, apa, fructe, samburi si ceva snackuri. 

 • Veti avea nevoie de un izopren sau o salteluta de yoga. Aduceti cu dumneavoastra un caiet si ceva de scris.

 

 

 • 420 lei


* Initierile Munay Ki sunt transmie gratuit de-a lungul a multor generatii. Asa le-am primit si noi si asa le transmitem mai departe. Pretul workshopului reflecta spatiul, timpul trainerilor si snackurile.
 


1. Va rugam sa va inscrieti la: contact@wayra-astrae.ro
2. Platiți avansul de 50% - 210 lei

 • transfer bancar:

       Wayra Astrae SRL
       RO49BTRLRONCRT0419073501
       Banca Transilvania
       Cu mesajul: ”Plata avans Munay Ki, nume”
       sau

 • cash la Wayra Astrae


* Wayra Astrae nu accepta plata cu cardul.


Deoarece locurile sunt limitate, va rugam sa va inscrieti din timp.

Va raspundem cu drag la intrebari: 0720 000 031


Laura Dumitrescu & Monika Puiu

FACILITATORI:

CELE 9 RITUALURI SUNT:

VEI PLECA ACASĂ CU:

ADRESĂ:

DATĂ:

AI NEVOIE DE:

PREȚ:

ÎNSCRIERE:

Fondatoare ale centrului Wayra Astrae, Laura si Monika cred in imputernicirea fiecarei fiinte umane.

 

”Am primit initierile Munay Ki de mai multe ori de la oamenii Qero si de la cei care au invatat de la oamenii anzilor. Semintele acestor initieri ce au fost plantate in noi, au crescut si ne-au dat o intelegere mai profunda a umanitatii si relatiei noastre cu Mama Natura. Avand aceasta intelegere actionam diferit in lumea de astazi si credem in viitorul nostru. Acesta este lucrul pe care noi il daruim inapoi lumii.” 

Laura & Monika