72633095_2519011191522999_80803829104079

Sesiuni private de masaj cu uleiuri esentiale - Raindrop

4 decembrie, 2019

Dragilor,
Diana Teodorescu vine la noi, in Wayra Astrae pentru a oferi o bogatie de 9 uleiuri esentiale sub forma unui masaj ce rasfata simturile. Avem 4 locuri: 11.00 - 13.00; 13.30 - 15.30; 16.00 - 18.00; 18.30 - 20.30
Durata: 2 ore
Cost: 300 de lei
Rezervare la 0720 000 031 sau via e-mail: contact@wayra-astrae.roDespre masajul RAINDROP:

Tehnica Raindrop este o procedură eficientă, non-invazivă, care folosește acțiunea antivirală, antibacteriană și antiinflamatorie a mai multor uleiuri esențiale, cu scopul de a menține sănătatea și funcționalitatea optimă a coloanei vertebrale. În ultimii 18 ani, această tehnică a ajutat la atenuarea sau chiar rezolvarea multor cazuri de scolioză, cifoză și dureri cronice de spate, eliminând necesitatea unor intervenții chirurgicale în nenumărate situații.


Beneficiile tehnicii Raindrop:

- reduce durerile de spate prin realinierea coloanei vertebrale;
- relaxează sistemul muscular;
- are efect antibacterian și antiviral;
- reduce procesele inflamatorii din corp;
- susține sistemul imunitar;
- elimină infecțiile respiratorii;
- stimulează activitatea sistemului circulator;
- detoxifică întregul corp;
- îmbunătățește capacitatea de concentrare;
- elimină stresul și anxietatea;
- aduce o stare de bunădispoziție;
- echilibrează energetic.


Uleiurile esențiale folosite în tehnica Raindrop:

OREGANO (Origanum vulgaris) - unul dintre cele mai puternice antibiotice și antiseptice naturale, având și efecte analgezice și antiinflamatoare. In tehnica Raindrop este folosit pentru efectele sale antibacteriene, antivirale, antiparazitare și de susținere a sistemului imunitar.

CIMBRU (Thymus vulgaris) - antibacterian, antiseptic, antiinflamator, expectorant și calmant. În tehnica Raindrop face „echipă bună” cu oregano, fiind eficient antiviral, antibacterian, antiparazitar, antifungic, stimulează imunitatea și relaxează sistemul nervos central.

BUSUIOC (Ocimum basilicum) – folosit de sute de ani ca plantă sacră, medicinală și armoatică. Uleiul esențial de busuioc este antiinflamator, antimicrobian, antioxidant, digestiv, expectorant. În tehnica Raindrop are rolul de a detensiona musculatura netedă, striată și de susținere a sistemului nervos neurovegetativ.

CHIPAROS (Cupressus sempervirens) – folosit încă din antichitate pentru proprietățile sale vindecătoare. Este foarte eficient hemostatic, antibacterian, analgezic, antiinflamator, susține circulația limfatică și venoasă, drenor hepatic, astringent, calmant. În tehnica Raindrop îmbunătățește circulația sangvină și limfatică, tonifică structurile ligamentare.

SALCIA DE HIMALAYA (Gautheria procumbens) – conține 85-99% salicilat de metil, o substanță asemănătoare cu aspirina. Este antiinflamator, analgezic, antispastic, antiseptic, astringent, anticoagulant. În tehnica Raindrop este vizat rolul puternic antiinflamator, precum și cel de îmbunătățire a circulației sangvine. De asemenea, este un bun decontracturant muscular, vasodilatator și reglator al tensiunii arteriale.

MAGHIRAN (Origanum majorana) – folosit din antichitate pentru proprietățile analgezice, antiinflamatoare, antimicrobiene și antispastice. Are efect calmant și reduce anxietatea. În tehnica Raindrop, cel mai important rol al său este de relaxant muscular.

AROMA SIEZ - amestec de uleiuri esențiale compus din busuioc, lavanda, maghiran, chiparos și mentă piperită. Rezultatul acestei combinații este o formulă puternică, special concepută pentru afecțiunile musculare, pentru discomfortul muscular și tensiunea din viața de zi cu zi. În tehnica Raindrop detensionează profund musculatura și elimină stresul.

MENTA PIPERITĂ (Mentha piperita) – unul din cele mai vechi remedii pentru digestie, eliberarea căilor respiratorii superioare, migrene, febră, oboseală. Crește puterea de concentrare. În tehnica Raindrop stimulează circulația periferică, întărește sistemul imunitar, e antiinfecțios, antiinflamator, stimulează concentrarea și îmbunătățește precizia mentală.

VALOR – amestec de uleiuri esențiale care echilibrează pe toate planurile. Conține lemn roz (Aniba Rosaeodora), ylang ylang (Cananga odorata), mușețel german (Matricaria recutita), tămâie (Boswellia carteri), molid negru (Picea mariana), molid albastru de Idaho (Picea pungens), vetiver (Chrysopogon zizanioides), cistus (Cistus ladanifer, bergamota (Citrus bergamia), cassia (Cinnamomum cassia), davana (Artemisia pallens) într-o baza de ulei de migdale. În tehnica Raindrop este numit „chiropracticianul din sticluță”. Proprietățile antibacteriene și antivirale ale acestei sinergii aduc cu sine un important aport la realinierea coloanei vertebrale și contribuie la starea de echilibru emoțional.

Despre Diana Teodorescu

  Mierea si produsele apicole, intotdeauna le-am considerat un dar divin! Ele au un gust deosebit si un potential de vindecare foarte mare. Pentru a putea beneficia din plin si la maxim de toate produsele stupului, proaspete si naturale asa cum le face/culege  albina, am inceput sa practic apicultura in urma cu 15 ani. De atunci am inceput si cercetarea combinatiilor intre produse apicole si uleiuri esentiale sau/si plante de leac, cu rezultate multumitoare si apreciate de consumatori.

  Fiind adepta vindecarii pe cale naturala, am studiat si diferite forme de masaj/terapii care sa permita sau sa ajute corpul sa se vindece singur. Am studiat si am obtinut calificarea in mai multe feluri de masaj.

  Imi place sa fiu de folos oamenilor, sa ii ajut sa gaseasca starea de echilibru si bunastare pe cai naturale.

SO1_3528 (2) - Copy_edited.jpg