ASTROLOGIE EXPERENTIALA cu Judy Hall

28-29 aprilie 2018 - BUCURESTI

 Sa te afli in reprezentarea vizuala a propriei harti natale este una dintre cele mai profunde experiente posibile. Harta natala este ghidul sufletului si calea sa, trecutul, prezentul si viitorul. Participantii acestei calatorii-experienta catre inima astrologiei vor avea, fiecare in parte, oportunitatea de a sta in propria harta natala si de a se conecta cu sinele cel mai inalt.

 Harta astrologica este o imagine a ta. Ea deseneaza energiile celeste cu care ai venit pe lume, forte care sunt reflectate la un nivel personal unic in tine. O astrograma arata unde aceste energii, simbolizate de catre planete si semne zodiacale, curg liber si unde sunt blocate sau stagneaza. Scot la suprafata zone de tensiune si armonie, modele de comportament si potential neexplorat. Harta indica provocarile karmice si evidentiaza cunoasterea inascuta. O ilustratie grafica a dinamicii tale interne iti ofera o cale de rezolvare a paradoxului si conflictului.


 O astrograma este inteleasa dintr-o privire. Vazand harta intr-o forma grafica, aduce cu sine o intelegere intuitiva a intregii fiinte si va calibreaza la propriul tipar indiferent de complexitatea lui. Cuvintele sunt inutile, desi in acest workshop experiential poti dialoga cu planetele pentru a clarifica ce iti ofera.

 

 Am limitat numarul participantilor la 12 pentru a fi siguri ca pe parcursul celor 2 zile toata lumea va avea experienta propriei astrograme, va vorbi cu planetele si cu constelatiile care la momentul intalnirii sunt cele mai active, cele mai enervante sau cele mai interesante.  Ideal cursul aduce impreuna 12 oameni care joaca rolul planetelor, al Soarelui, al Lunii si pe a lui Chiron.

 

 De exemplu: primesti rolul lui Marte. La prima persoana sa intrii in pielea lui Marte in Peste care se afla in casa a VI-a, intrii in rol, simti cum te simti in aceasta pozitie si in relatie cu celelalte planete si apoi iesi din rol. Pentru a doua persoana esti Marte in Berbec, in casa a VIII-a, intrii in rol si WOW, se simte diferit, apoi iesi din rol.

 

  Ca astrolog este o informatie incredibila sa intruchipezi planetele si sa simti cum ar putea clientul tau sa traiasca Martele lui.

Daca esti interesat doar de propria astrograma, si se intampla sa ai Marte in Pesti (ca sa ramanem la exemplul nostru) si vrei sa iti intelegi progresia propriului Marte, vei fi interesat sa vezi cum se simte planeta cu nuanta de Berbec sau de Gemeni.

 

  Pentru acest curs nu este nevoie de cunostinte avansate de astrologie, dar ar fi de ajutor sa intelegi limbajul astrologic si notiuni generale.

 

  Ne dorim sa lucram cu:

  • oameni deschisi spre a afla mai mult despre propria cale

  • astrologi care vor sa isi aprofundeze cunostintele

  • oameni interesati de astrologie care vor sa inteleaga ce se intampla in viata lor si cum pot sa depasasca anumite obstacole sau sa incheie un ciclu de circumstante repetitive.

 

  Toate astrogramele vor fi ghidate de Judy Hall si Monika Puiu.

  Cererea explicita a lui Judy Hall este de a nu intrerupe cursul prin traducere, deci el se va tine exclusiv in limba ENGLEZA. 

  In acest curs nu este vorba de cuvinte ascultate sau vorbite, ci de intelegere si simtire ce aduc revelatii. Acest workshop este o experienta, nu ceva teoretic. Monika Puiu va fi acolo si va putea explica in romana unde va fi cazul. Judy este excelenta in a tine un spatiu in care fiecare participant sa inteleaga ce este necesar pentru el. Deci, fara frica de limbaj!

 

 

  • Data curs: incepe pe 28 aprilie ora 10 si se incheie pe 29 aprilie ora 17

  • Pret: 980 ron

  • Inscriere: - se face prin email la contact@wayra-astrae.ro

                      - emailul trebuie sa contina: data, ora si locul nasterii, o fotografie si nivelul de cunostinte astrologice ( deloc, interesat, 

                       practician, practician cu clienti)

                      - la inscriere trebuie achitat un avans de 50%, suma nerambursabila si care asigura rezervarea locului

                      - avansul poate fi achitat la sediu cash (cu telefon inainte) sau prin transfer bancar in contul:

                       Banca Transilvania

                        Wayra Astrae SRL

                        IBAN: RO49BTRLRONCRT0419073501

                        cu specificatie: Avans curs astrologie - numele cursantului

                      - data limita a inscrierii este pe 15 aprilie.

  • Locatie: Strada Teheran, nr.17, parter, interfon 2, sector 1, Bucuresti

  • Imediat dupa ultima zi a inscrierilor, Judy va atribui un rol fiecarui cursant in functie de astrograma fiecaruia. Va vom trimite apoi un mail de informare si detaliere.

    Pentru orice detalii va raspundem cu drag la numarul: 0720 000 031

JUDY HALL este astrolog karmic ce a lucrat si a fost indrumata de oameni ca Christine Hartley si Howard Sasportas. De multi ani tine cursuri si seminarii de astrologie pentru grupuri in Anglia, dar si in multe alte locuri din lume.

Judy este un autor de succes care a scris peste 40 de carti spirituale incluzand si Biblia Cristalelor ( volumele 1,2,3) care s-a vandut in milioane de copii. Judy a fost recent votata personalitatea anului 2014 de catre Kindred Spirit MBS.

Este terapeut al vietilor anterioare si astrolog de peste 40 de ani. Ca autor cunoscut international, medium, vindecator, figura publica, trainer, cartile ei au fost traduse in 15 limbi. Recent a aparut in Watkins Review ca fiind unul din cei mai influentiali 100 de autori spirituali.

 

Ca vindecator instruit si consilier, Judy a fost medium toata viata si are o vasta experienta în multe sisteme de divinatie si metode naturale de vindecare.

Judy are licenta in Studii religioase cu studii extinse in religiile lumii si mitologie si master in Astronomie culturala si Astrologie la Universitatea Bath Spa. Mentorul ei a fost Christine Hartley. Specialitaile ei sunt: citirea de vieti anterioare si regresie, vindeacarea sufletului, reincarnarea, astrologia si psihologia, divinatia si lumea cristalelor.