DANIELA OLTEANU

 Încă de mică am simțit că am venit pe acest Pământ pentru a ajuta și alina suferințele. Iubesc să facilitez vindecarea corpului și liniștea minții.

Deschiderea mea către drumul spiritual a venit o dată cu ”prăbușirea” lumii mele, în urma unui eveniment traumatic, în 2013. Viața mea s-a schimbat brusc și dramatic, fapt care m-a forțat, pentru prima oara în existența mea, să mă uit la mine cu adevărat, să ajung la mine, să mă redescopăr, să îmi vindec sufletul, inima și viața și să trezesc în mine darurile pe care Dumnezeu mi le-a daruit.

În urma evenimentului traumatic, am lucrat individual, cu un psiholog timp de 3 ani. Totuși, am simțit că nu este suficient. În următorii ani, pe drumul căutării liniștii mele, am participat la cursuri, seminarii de dezvoltare personală și workshop-uri pentru vindecarea rănilor emoționale și nu numai, lucrând cu specialiști cunoscuți în domeniu. În anul 2018, am urmat un training din sfera vindecării intuitive și energetice, care s-a întins pe o perioadă de 10 luni, urmat de cursul “Bazele Medicinei Energetice”.

În anul 2019, am absolvit cursul “Consilier pentru dezvoltare personală” și tot în același an, am intrat în familia Access Consciousness, fondată de Gary Douglas și dr. Dain Heer. Din acel moment, viața mea a beneficiat de imbunatatri radicale și nu oricum, ci cu totala ușurință, bucurie și glorie.

Fascinată de rapiditatea cu care se schimbă, transformă și evoluează totul în viața mea, doar folosind instrumentele și tehnicile Access Consciousness, am hotărât să împărtașesc ceea ce am învățat la clasele Access și cu alți oameni, facilitând vindecarea lor. Astfel că, după 15 ani de profesare în domeniul juridic, am decis să îmi dau demisia și să urmez vocea sufletului meu.

Aleg să nu mă opresc aici, ci să continui să creez și mai multă magie în viața mea și în viața celor care vor păși alături de mine în această minunată călătorie, prin intermediul instrumentelor și tehnicilor Access Consciousness.

 

 

Daniela Olteanu este Practician international Access Consciousness Bars®, Practician internațional Access Energetic Facelift™, Practician internațional Molecular Terminal Valence Sloughing Systems (Sisteme de desfacere a valenței moleculare terminale - MTVSS, Practician international Corectarea Vederii, Practician internațional Atractia Magnetica și Practician internațional Amalgamuri toxice.

 

În Wayra Astrae, Daniela Olteanu face terapii:

  • Access Consciousness Bars®

  • Access Energetic Facelift™

  • Molecular Terminal Valence Sloughing Systems (MTVSS).