Despacho

  Această ceremonie tradițională străveche a șamanilor Q’ero din munții peruani are la bază principiul primar spiritual “ayni”, care se referă la reciprocitate:”Nu iei fără să dai, nu dai fără să iei”. Aceștia cred că Pachamama (Mama Pământ) este generoasă atunci când principiul ayni este respectat, altfel, își reține abundența. Mulțumind pentru tot ceea ce luăm de la Mama Pământ, cultivăm echilibrul și armonia în viața noastră.

  Despacho este un ritual prin care marchezi finalul unei etape din viața ta, aducând mulțumire pentru tot ceea ce ți-a oferit și lăsând în urmă bagajele vechi, obstacolele sau piedicile. Totodată, este un prilej de invitare a noului, de armonizare și chemare a abundenței prin recunoștința adusă Naturii, entităților și energiilor Sale.

 Închei sau începi o nouă etapă în viața ta? Te pregătești pentru o schimbare marcantă? Te confrunți cu blocaje sau lipsa abundenței? Îți dorești o armonizare a relațiilor interumane sau a relației personale cu o anumită energie, precum cea a iubirii, a sănătății sau a abundenței? Simți că nu te poți desprinde de anumite lucruri din minte sau din suflet? Fiecare dintre aceste ocazii este un bun prilej pentru un Despacho.

  Mulțumește propriei tale bogății și transmite-ți dorințele către Univers printr-o ceremonie de recunoștință!

”Da viata dorintelor tale!”

Pașii ritualului:

  • Parcurgerea unui scurt interviu cu clientul;

  • Realizarea ritualului de Despacho, împreună cu clientul;

  • Terapeutul încheie ritualul prin dispunerea corespunzătoare a Despacho.

Cost: 

380 de lei - acesta include interviul, ritualul, toate materialele necesare si focul sacru

Durata aproximativă: 90 min

Pentru detalii și programări ne puteți contacta la 0720 000 031 sau pe contact@wayra-astrae.ro