"Wayra" in quetchua inseamna "Mama Vanturilor". Este cea care face transmisiile, este comunicarea, este prima gura de aer, conexiunea si viata. "Astrae" sunt astrele care ne lumineaza calea si ne influenteaza lumea. Asemeni astrelor, credem ca fiecare dintre noi are lumina sa proprie care lumineaza independent. In momentul in care vom reusi sa ne stralucim lumina fara frica, sa stam in propria putere, atunci vom reusi sa facem conexiunile sanatoase, pentru ca intr-un final, totul se rezuma la conexiunea dintre noi.

  Wayra Astrae s-a nascut din recunostinta vindecarilor primite si din dorinta de a da inapoi si de a insoti oameni pe drumul lor de recuperare a puterii si a Sufletului.

De aceea centrul nostru invita vindecatori si profesori care lucreaza pe fizic, mental sau cu sufletul, vindecatori ce imputernicesc clientii, ii insotesc, dar care nu iau decizii in locul lor. Noi iti oferim instrumentele, deschiderile, dar actiunile le faci tu!

Respectam trauma si ritmul de vindecare al fiecaruia. Credem in blandete si in fermitate. Practicam non-judecata in timpul terapiilor si suntem stricti in privinta intimitatii.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle