"Wayra" in quetchua inseamna "Mama Vanturilor". Este cea care face transmisiile, este comunicarea, este prima gura de aer, conexiunea si viata. "Astrae" sunt astrele care ne lumineaza calea si ne influenteaza lumea. Asemeni astrelor, credem ca fiecare dintre noi are lumina sa proprie care lumineaza independent. In momentul in care vom reusi sa ne stralucim lumina fara frica, sa stam in propria putere, atunci vom reusi sa facem conexiunile sanatoase, pentru ca intr-un final, totul se rezuma la conexiunea dintre noi.

  Wayra Astrae s-a nascut din recunostinta vindecarilor primite si din dorinta de a da inapoi si de a insoti oameni pe drumul lor de recuperare a puterii si a Sufletului.

De aceea centrul nostru invita vindecatori si profesori care lucreaza pe fizic, mental sau cu sufletul, vindecatori ce imputernicesc clientii, ii insotesc, dar care nu iau decizii in locul lor. Noi iti oferim instrumentele, deschiderile, dar actiunile le faci tu!

Respectam trauma si ritmul de vindecare al fiecaruia. Credem in blandete si in fermitate. Practicam non-judecata in timpul terapiilor si suntem stricti in privinta intimitatii.

”Suntem aici pentru tine!”

valorile noastre

Autenticitate – Intr-o lume plina de modele, indraznim sa fim cine suntem cu adevarat. Vorbim din propriul adevar si ne aratam lumii asa cum suntem. Te incurajam sa faci acelasi lucru.

Evolutie – Incurajam cresterea pe toate planurile vietii: corp, minte, suflet, spirit.

Imputernicire – Avem incredere in faptul ca clientul nostru detine, in interiorul lui, cele mai bune solutii pentru sine. Noi ajutam si insotim procesul de cautare si vindecare. Incurajam independenta.

Integritate – Suntem transparenti in privinta serviciilor noastre si nu facem promisiuni pe care nu le putem tine. De asemeni, pretuim adanc confidentialitatea.

Monika & Laura
Monika & Laura

Camera de cursuri
Camera de cursuri

Monika & Laura
Monika & Laura

1/2