silvia workshop.jpg

Don't Buy to Buy - Wear Your Personality

cu

Silvia Serban

16, 23, 30 octombrie 2019

După ce am argumentat și am concluzionat faptul că hainele sunt într-adevar un mijloc de comunicare, am exemplificat și ne-am amuzat emițând judecăți și punând etichete unor personaje mai mult sau mai puțin cunoscute.

Mulțumesc pentru feedback-ul extrem de pozitiv și mă bucur că gasiți metoda pe care o propune Fashion Fengshui utilă și clar exprimată în alegerile vestimentare. Aș putea spune că am transmis corect mesajul.

Va urma o perioadă de transformări în care uneori veți considera complicat să aplicați noutățile, alteori vi se va părea totul la îndemână și de multe ori veți fi curioase să experimentați, să încercați combinații pentru a verifica eficacitatea metodei și să descoperiți multe “Aha! moments”. Toate acestea vor avea ca rezultat un tablou original, veți fi voi în autenticitatea voastră care va elimina incertitudini și temeri nu doar în alegerile vestimentare.

Câteodata mi se pare prea academic să spun că “Don’t buy to buy”este un curs; pentru mine este mai mult o călătorie așa că vă propun și vouă să ne gândim că pornim pe un drum și primul obiectiv pe care îl vizităm este:

1. Evaluarea esenței. Vom vizita toate elementele dătătoare de viață și care stau la baza filosofiei feng shui, le vom înțelege calitățile după care le vom personifica în arhetipuri. Aceste arhetipuri vor sta la baza exercițiilor prin care determinăm esența, eul nostru autentic. Prin exemple sugestive vom învăța cum se îmbracă personalitatea.

2. A doua oprire este la: Identificarea intenției. Pentru a ne simți confortabil în orice interacțiune și pentru a comunica astfel încât să obținem ceea ce ne dorim, trebuie să purtăm energia mediului în care ne desfașurăm activitatea și intențiile. Facem asta ajustând elementele de design care se aliniază la mediu și intenții onorând în același timp esența noastră. Va fi momentul în care vom vizita “bucataria” elementelor de design și ne vom alege doar ce este în armonie cu noi. Ne vom îmbraca cu intenția!

3. Obiectivul final este: Analizarea aspectului fizic. Hainele noastre ar trebui să fie exact ca și noi, atât fizic cât și energetic. Ne asigurăm că hainele se armonizează cu culoarea părului, a ochilor și  tenului și urmăresc silueta. Ce obținem când facem asta? Transmitem că avem încredere în noi. Hm… o fi puțin lucru?

3.jpg
5elements.jpg
2.jpg

Ne vom lua “la revedere” dar nu definitiv pentru ca vom continua să comunicăm printr-un grup pe facebook/whatsapp  iar voi veți lua cu voi un caiet în care veți fi bifat deja:

 • Esența primară și de influență

 • Intenția

 • Aspectul fizic

 • Inventarul elementelor de design

 • Planificarea elementală a garderobei

 

La voi acasă, când veți “despacheta” bunătățile pe care le-ați luat din această călătorie, veți face un:

 • mini-audit vestimentar și un

 • dressing optim planificat pe baza hainelor pe care deja le aveți.

Și dacă beți un pahar cu șampanie când faceți asta, va însemna că un punct important a fost bifat – bucuria de a crea amintiri plăcute! Dacă vă gândiți și la mine la al doilea pahar cu șampanie, I won’t mind to join you at least on whatsapp!

Lăsând metaforele de-o parte, “Don’t Buy to Buy – wear your personality” este un workshop bazat pe o metodă elaborată, cu instrumente precise,  care presupune  implicare din partea celor care doresc să le cunoasca și să le folosească. Costul fiecarui modul este de 380lei, achitarea oricăruia dintre ele fiind urmată de primirea unui formular în care sunt enunțate și proiectele personale pe care fiecare participant le va definitiva înainte de începerea cursului.

 

Cele 3 module sunt programate astfel:

 1. Evaluarea esenței - 16 oct

 2. Identificarea intenției - 23 oct

 3. Analizarea aspectului - 30 oct

        de la ora 19 la 21.30-22.00

Locatie: Strada Teheran, nr.17, parter, interfon 2, sector 1, Bucuresti

Cost: 380 lei/ modul

 

Inscriere:

 • Trimiteti va rog un e-mail de intentie la adresa: contact@wayra-astrae.ro sau sunati la 0720 000 031

 • Achitati avansul de 50% din pretul total al cursului intreg sau modulului la care doriti sa participati

 • Trimiteti, va rog, dovada platii pe e-mail la adresa: contact@wayra-astrae.ro

 • In urma inscrieri, veti primi via email un formular de completat acasa pana la data inceperii cursului. 

 

Cont bancar pentru plata: 

Wayra Astrae SRL

RO49BTRLRONCRT0419073501

Banca Transilvania

Cu specificatia: ”Avans pentru - seminarul la care participati si numele participantului”


Va raspundem cu drag la intrebari la numarul de telefon: 0720 000 031

 

Silvia Serban și Wayra Astrae vă doresc “Don’t buy to buy – wear your personality”!

Despre Silvia Serban

Lucrez de peste 20 de ani în domeniul modei. Am fost fashion editor și stilist la mai toate revistele glossy din România, am făcut sute de pictoriale de modă, costume de film și teatru, în paralel cu colecții cu care am participat la festivaluri și târguri de modă în țară și străinătate, dar cel mai mult îmi place să lucrez “tailor made”. Am avut privilegiul de a cunoaște femei cu personalități, preocupări și așteptări atât de diferite, încât am devenit conștientă că hainele nu sunt un mijloc de comunicare doar către exterior ci în primul rând către persoana care le poartă, influențându-i 

Screen Shot 2019-09-17 at 20.45.06.png

starea. O poate face să se simtă apreciată sau dimpotrivă, inconfortabil, sau, așa cum primesc feedback din partea clientelor    mele, să îi schimbe viața.

Am considerat întotdeauna că oamenii, indiferent de mediul în care își desfășoară activitatea, sunt ființe creative uneori fără să ne dăm seama. Creativitatea este cel mai mult exprimată în propria imagine, fie că e vorba de un tatuaj sau de alegerea unei cravate. Folosidu-ne de forme, culori, ritmuri, reușim să ne modelăm costumul cat mai aproape de idealul dorit, corectând eventualele imperfecțiuni.

În plus, am evitat întotdeauna să fac consultanță de stil. Mi s-a părut un mare consum de timp și energie pentru că o sesiune de shoping în magazine nu e ușoara! Numeroasele încercări, rezultatele deloc rapide și recomandările care nu erau întotdeauna urmate mă puneau într-o oarecare impostură, ceream bani pentru un serviciu despre ale cărui efecte nici eu nu eram prea sigură.

De aceea m-am întrebat ce aș putea face astfel încât atunci când recomand o haina să argumentez, să mă asigur că haina aceea nu va sta în dulap, că va aduce o schimbare în bine. Am formulat un workshop interactiv pe care l-am denumit sugestiv “Don’t Buy to Buy – Wear Your Personality”. Pe lângă experiența mea am adăugat o metodă bazată pe principii străvechi, pe care am învațat-o de la unii dintre cei mai buni maeștri internaționali în domeniul consultanței de imagine și nu numai. Sunt fericită că pot oferi astfel instrumentele cu ajutorul cărora să alegem conștient hainele care să ne exprime autenticitatea, să ne pună în valoare, să ne materializam intențiile.

www.silviaserban.eu