silvia workshop.jpg

Don't Buy to Buy - Wear Your Personality - introducere

cu

Silvia Serban

2 octombrie 2019

Introducere in workshop:


Statisticile arată că femeile petrec în medie 2 ani din viață întrebându-se cu ce să se îmbrace. Bărbații sunt un pic mai atenți cu timpul lor, ei consumă doar un an și jumatate cu această întrebare.

Hainele sunt o formă de limbaj și ne pot sabota sau ajuta în funcție de cum le alegem. Ne influențează comportamentul dar de bună seamă îi influențează și pe cei cu care interacționăm. Pornind de la premisa că mediul înconjurător influențează starea generală de bine, analogia cu hainele devine evidentă: hainele ne influențează felul în care comunicăm, ne comportăm și ne simțim.

Întâlnirea din 2 octombrie este o introducere a workshop-ului ce se va ține și are scopul de a oferi o perspectivă diferită asupra importanței comunicării cu ajutorul stilului vestimentar și a alegerii hainelor care să aducă beneficii pe termen lung.

Vor fi prezentate temele principale ale workshop-ului, cum ar fi identificarea personalitătii, cum putem materializa intențiile fie că e vorba de o întâlnire importantă fie ca e doar un “casual friday”, decodarea elementelor de stil și a felul în care ele se acordează la stilul de viață.

Atunci vei decide dacă ai nevoie de:
- mai puțin timp petrecut cu întrebarea “azi cu ce mă îmbrac?”
- mai mult timp petrecut cu întrebarea “azi cum vreau să mă arăt lumii?”
- mai mulți bani în portofel pentru că shopping-ul va avea scopuri precise
- actiunea de îmbrăcare să devină “smart and fun”, deoarece workshop-ul oferă metoda și instrumentele prin care pot fi îndeplinite aceste nevoi.

Va asteptam cu drag!​

Data: 2 octombrie, ora 19.00 - 21.00

Locatie: Strada Teheran, nr.17, parter, interfon 2, sector 1, Bucuresti

Cost:
Acest eveniment este o introducere in workshop. Participarea este GRATUITA.

Inscriere:

Participarea se face pe bază de confirmare la contact@wayra-astrae.ro sau 0720 000 031

 

Facilitator: Silvia Serban

Perntru inscriere, va rugam sa ne trimiteti un e-mail de intentie la adresa: contact@wayra-astrae.ro
Va raspundem cu drag la intrebari la numarul de telefon: 0720 000 031

Despre Silvia Serban

Lucrez de peste 20 de ani în domeniul modei. Am fost fashion editor și stilist la mai toate revistele glossy din România, am făcut sute de pictoriale de modă, costume de film și teatru, în paralel cu colecții cu care am participat la festivaluri și târguri de modă în țară și străinătate, dar cel mai mult îmi place să lucrez “tailor made”. Am avut privilegiul de a cunoaște femei cu personalități, preocupări și așteptări atât de diferite, încât am devenit conștientă că hainele nu sunt un mijloc de comunicare doar către exterior ci în primul rând către persoana care le poartă, influențându-i 

Screen Shot 2019-09-17 at 20.45.06.png

starea. O poate face să se simtă apreciată sau dimpotrivă, inconfortabil, sau, așa cum primesc feedback din partea clientelor    mele, să îi schimbe viața.

Am considerat întotdeauna că oamenii, indiferent de mediul în care își desfășoară activitatea, sunt ființe creative uneori fără să ne dăm seama. Creativitatea este cel mai mult exprimată în propria imagine, fie că e vorba de un tatuaj sau de alegerea unei cravate. Folosidu-ne de forme, culori, ritmuri, reușim să ne modelăm costumul cat mai aproape de idealul dorit, corectând eventualele imperfecțiuni.

În plus, am evitat întotdeauna să fac consultanță de stil. Mi s-a părut un mare consum de timp și energie pentru că o sesiune de shoping în magazine nu e ușoara! Numeroasele încercări, rezultatele deloc rapide și recomandările care nu erau întotdeauna urmate mă puneau într-o oarecare impostură, ceream bani pentru un serviciu despre ale cărui efecte nici eu nu eram prea sigură.

De aceea m-am întrebat ce aș putea face astfel încât atunci când recomand o haina să argumentez, să mă asigur că haina aceea nu va sta în dulap, că va aduce o schimbare în bine. Am formulat un workshop interactiv pe care l-am denumit sugestiv “Don’t Buy to Buy – Wear Your Personality”. Pe lângă experiența mea am adăugat o metodă bazată pe principii străvechi, pe care am învațat-o de la unii dintre cei mai buni maeștri internaționali în domeniul consultanței de imagine și nu numai. Sunt fericită că pot oferi astfel instrumentele cu ajutorul cărora să alegem conștient hainele care să ne exprime autenticitatea, să ne pună în valoare, să ne materializam intențiile.

www.silviaserban.eu