oak-tree.jpg

Terapii șamanice private pe linie celtă cu 

Drymavol

- 18, 19, 20 noiembrie -

40684763_1872932432797548_46778832498490

Ce este șamanismul celt?

  Șamanul celt este vindecător călătorind pe axa care leagă Cerul de Pământ. El lucrează cu spiritele diferitelor regate ale Pământului (minerale, plante, animale și umane), cu cele patru elemente (foc, pământ, aer, apă), precum și cu energiile celeste (ghizi, bunicul și bunica lumilor invizibile, etc). El stăpânește și folosește vibrațiile emise de energiile lor pentru vindecarea sufletelor și a corpurilor bolnave.
  Șamanul este de asemenea un înțelept care păstrează învățăturile din memoria esoterică a umanității.

  Practica îngrijirii tradiționale a fost întotdeauna o parte a culturii celtice. Bătrânii, care aveau picioarele pe pământ și capul în stele, isi puneau încrederea în Mama Pământ și Tatăl Ceresc pentru vindecare. Pacientul isi recapata echilibrul natural prin conectarea din nou la elementele creației.

  Aceste tehnici de îngrijire spirituală au fost umbrite de Occident o data cu apariția gândirii materialiste. Incepand din Renaștere, apoi în secolul al XVIII-lea (Iluminismul, care este de fapt o accelerare a obscurantismului), referințele la dimensiunea spirituală sunt eliminate treptat. Această nouă credință materialistă promovează puterea minții și a intelectului.   Religiile dominante se alătură științelor dure pentru a susține ideea că gândurile raționale și teologice pot aduce "o explicație a lumii definitiva și fără recurs". 
Omul modern este ca un ceas alcătuit din mecanisme care trebuie reparate sau schimbate în cazul bolilor mentale sau fizice. 

  DEO este numele sacru care defineste samanii celti, inseamna “stejar” si desemneaza oamenii in alb, acele femei si barbati care in locul sabiei poarta batonul pacii, al puterii de a fi in serviciu, batonul de vindecare. Sunt vindecători pentru ei înșiși și pentru frații și surorile lor în umanitate. Ei s-au pus în slujba "artei sfinte a îngrijirii spirituale".

  Îngrijirea tradițională implică toate domniile creației. Pentru samani tot ce exista in lume, material, este divinul densificat. Materia nu se separa de divinitate. Ei traiesc pe pamant in conexiune permanenta cu natura. Pietrele au cea mai veche memorie, stiu toate povestile locului, iti vorbesc; apele au intelepciunea vindecarii; focul este maestrul alchimizarii; vantul te invata usurinta zborului; pamantul te ancoreaza ca tu sa poti sa cresti si animalele iti reamintesc instinctele originare.


 

Cine este Drymavol?

  Drymavol, care inseamna Armonia Soarelui, este numele de saman celt al Aureliei. 
  Aurelia lucreaza cu energia de peste 20 de ani, de 8 ani practica samanism pe linie Inka si de 5 ani s-a regasit in samanismul Celt.
  Este membră din 2017 a "Cercle de Sagesse de l'Union des Traditions Ancestrales", cercul inteleptilor vindecatori din care fac parte samani din aproape toate traditiile lumii.
Este o mare onoare faptul ca ne-a acceptat invitatia si o oportunitate de neratat

  Mai multe despre Drymavol AICI!

Testimoniale: 

 

  “Am bucuria unei relatii apropiate cu Drymavol(Armonia Soarelui). Pentru mine este unul dintre cei mai puternici samani cu care am lucrat. Terapiile cu ea au ecou in timp. Ultima oara cand am avut o terapie cu ea, a fost ceva complet spontan. Tocmai ce primsem o toba de la ea, a luat-o si mi-a cantat cantecul meu personal. Visasem de multe ori cantecul acela si ea l-a materializat. Am simtit ca in cele 3 minute mi-a amintit cine sunt. Mi-a scos la suprafata esenta.”

Laura Dumitrescu 

 

  “Laura si eu n-am gandit, avand in vedere ca Drymavol este foarte apropiata de noi, inainte sa oferim, sa incercam pe pielea propria. Aurelia mi-a fost profesora din team-ul lui Chris Waters la Scoala de Medicina Incasa, si am lucrat cu ea si cunosc puterea ei, iar daca ea ofera sesiuni de vindecare si pe linia celtica, am vrut sa vad cum este si pe aceasta linie.Am lucrat cu ea o tema fizica veche, reinstalata in copilaria mea si vreau sa a spun, ca nu doar ca m-am simtit foarte bine dupa sesiune, a plecat un bolovan din pieptul meu, respir altfel, ma simt altfel cand fac efort. Nu stiu daca sunt pregatita sa urc pe Ausangate, dar daca acest munte ma cheama inca odata, o sa vin!Recomand cu inima deschisa terapiile cu Drymavol!”

Monika Puiu

  ”Ce se intampla cu tine atunci cand tot cauti? Poti fi judecat pentru ca esti instabil, mutabil, "neserios"; ori esti incurajat sa continui in cautarea ta pentru ca stii ca asa te apropii de tine. 
  Dintre terapiile incerate in ultimii ani pot spune ca cea pe linia celtica- condusa de Drymavol- a fost printre cele de top. Intr-adevar, in lucrurile simple tainuiesc multe comori. Iar vindecarea se arata de indata.”

Diana Vladu

 

  Lasa mintea acasa, vino cu inima deschisa!

  Este o mare bucurie ca Drymavol a acceptat invitatia de a face terapii la noi in centru si ca putem sa va invitam si pe voi la terapii private.

 

Date terapii: 

• luni, 18 noiembrie

• marti, 19 noiembrie

• miercuri, 20 noiembrie

Cost: 300 lei

Durata: o terapie dureaza aproximativ o ora

Adresa: Strada Teheran, nr. 17, parter, interfon 2 clopotel, Bucuresti

Inscrieri: - pe email: contact@wayra-astrae.ro               

                 - la telefon: 0720 000 031

 

LOCURILE SUNT LIMITATE! Datorita faptului ca cererea este foarte mare, va recomandam sa sunati din timp pentru a va asigura locul la terapie.