De Solstitiu se spune ca cerurile sunt mai aproape de pamant iar rugaciunile noastre sunt mai bine auzite. Este o zi benefica pentru a sadi semintele lucrurilor pe care ni le dorim. Energia solstitiului de vara este considerata a fi o energie a pasiunii, vitalitatii, creativitatii si belsugului. 
   Soltitiul este legat, de asemenea, si de Sanziene. Conform traditiei romanesti, aceasta zi se serbeaza prin focuri pentru ca acestea sa arda toate posibilele necazuri care s-ar putea abate asupra participantului.

   Pentru ca avem o relatie speciala cu Trovanii din Bozioru, am ales sa sarbatorim aceasta zi printr-un Despacho intre ei. Trovantii sunt acele fiinte -pietre vii care cresc singure. Ei aduc nemiscarea, iar in nemiscare lucrurile se schimba. Au o energie proprie foarte puternica, iar personal, de fiecare data cand i-am vizitat am plecat cu o lectie.

   Solstitiul si trovantii vor face ca acest Despacho sa fie unul profund si adanc transformator.

   Seara vom merge la Pensiunea Matei unde vom face un foc sacru de purificare si hranire energetica. Vom lasa focul sa alchimizeze trecutul nostru, tot ce nu ne mai foloseste si visele noastre care vor deveni realitate.

   Ce vom face?
   Vom merge la Buzau la trovantii din Bozioru si vom avea un ritual Despacho. Apoi vom merge la Pensiunea Matei, vom manca si vom avea pe seara un Foc Sacru de alchimzare a trecutului. Puteti ramane o noapte la Pensiunea Matei si pleca dimineata, sau va puteti intoarce acasa dupa foc.

   De ce de Solstitiu?
   Solstitiul de vara este o zi unica in an cu o energie puternica, amplificatoare.

   De ce la Trovanti?
   Trovantii sunt fiintele-pietre care aduc nemiscarea. In nemiscare lucrurile se pot schimba. Trovantii in sine creeaza un loc magic cu o incarcatura energetica foarte puternica.

   Ce este un Despacho?
   Despacho este o ceremonie traditionala straveche a samanilor Q’ero din muntii peruani. Pentru ei principiul primar spiritual este “ayni” care se refera la reciprocitate. Nu iei fara sa dai, nu dai fara sa iei. Ei cred ca Pachamama (Mama Pamant) este generoasa cand principiul ayni este respectat. Cand nu este respectat, se crede ca Mama Pamant isi retine abundenta. Astfel, prin Despacho, aratam recunostinta noastra si aducem binecuvantari si multumiri din inima pentru tot ce luam de la Mama Pamant. Asa cultivam echilibrul, reucunostinta, armonia si abundenta.

   Program:
- ora 13 plecam din Bucuresti cu masinile personale. Cine vine din alt oras, putem stabili un loc de intalnire.

- ora 14:30 ne intalim la Casa Matei cu cei care nu vin din Bucuresti
- ora 15 ajungem la Trovanti, Bozioru ( daca facem pauza de cafea/apa etc. ajungem cu aproximativ 30 de minute mai tarziu)
- intre 2 si 3 ore - ceremonie Despacho la Trovanti
- o ora drum pana la Casa Matei
- ora 19 - ne cazam si mancam
- ora 21.30 - Foc Sacru, la Casa Matei, va dura intre o ora si o ora si jumatate (deci, se termina cel tarziu la ora 23)
- intoarcere acasa sau innoptare la casa Matei (sau oriunde va doriti dumneavoastra)
- dimineata, pentru cei care au innoptat la casa Matei, mic dejun si apoi intoarcere acasa

   Cazare:
   Pentru cazare noi avem rezervata o camera cu iesire direct pe terasa, primul venit, primul servit. Dupa ce dam aceasta camera, cine isi doreste cazare trebuie sa faca rezervare direct sunand inainte la Casa Matei.

   Preturi cazare:
Camera Dubla 240 lei/ noapte - cu iesire pe terasa
200 lei/ noapte – etaj
175lei/noapte - mansarda
Camera Single: 150 lei/ noapte – mansarda
175 lei / noapte -etaj


Micul dejun este inclus.
Ziua de cazare începe la ora 14.00 și se termină la ora 11.00 a zilei următoare.
Mancarea la Casa Matei este foarte buna, noi de abia asteptam sa ajungem sa mancam iar acolo.
Link catre Casa Matei:
http://www.casa-matei.ro

   Pret ritualuri:100 de lei/ persoana

   Ritualurile vor fi sustinute de catre Laura Dumitrescu si Monka Puiu, terapeuti samanici Wayra Astrae. Va asteptam cu drag!

   Va raspundem cu drag la intrebari pe email: contact@wayra-astrae.ro sau la telefon: 0720 000 031

   Pentru participare avem nevoie de o inscriere ferma prin email la contact@wayra-astrae.ro 

   Locurile sunt limitate. Va asteptam cu drag!