Screen Shot 2020-02-28 at 11.59.38.png

workshop

FENG SHUI PENTRU ANUL SOBOLANULUI 2020 

cu DIANA ROMAN

EXPERIENȚA ATELIERULUI:

Asa cum in fiecare an faci curatenie de primavara, trebuie sa faci si curatenie energetica; asa cum dupa curatenie asezi la loc covoarele si perdelele, trebuie sa repozitionezi si obiectele tale sacre, norocoase, precum si remediile feng shui, pentru a te acorda cat mai bine la energiile noului an.

Vino daca vrei sa afli:

  • ce este necesar sa faci in casa ta, si ce trebuie sa eviti in 2020, ca sa ai noroc si sa fii protejat pe toate planurile!

  • notiuni introductive de feng shui si astrologie chineza Ba Zi, legatura dintre casa, spatiu si timp

  • Scoala Stelelor zburatoare, care sunt cele 9 stele zburatoare anuale si unde aterizeaza ele in casa ta, ce activatori si remedii sa folosesti pentru ele

  • previziuni pentru cele 12 animale ale zodiacului.


Vei putea sa iti procuri remediile personale in cadrul unui minibazar.


Acest workshop te ajuta sa:

  • intelegi mai bine relatia dintre elementele naturii si evenimentele de pe pamant.

  • vezi care este diferenta intre a fi negativist si a locui intr-o casa care iti submineaza norocul

  • iei decizii de viata pe baza elementelor feng shui.


Va rugam, aduceti cu voi: caiet, creion si optional schita apartamentului printata.

DATĂ:

19 martie: 11.30 - 15.30

ADRESA:

Strada Teheran, nr.17, parter, interfon 2, sector 1, Bucuresti

PREȚ:

280 lei


* Wayra Astrae nu accepta plata cu cardul.

 

ÎNSCRIERE:

Deoarece locurile sunt limitate, va rugam sa va inscrieti din timp.

Inscrierile se fac pe: contact@wayra-astrae.ro sau la telefon: 0720 000 031

Pentru orice detalii va raspundem cu drag la numarul: 0720 000 031

FACILITATOR:

Diana Roman - expert Feng Shui si Ba Zi - coloanele destinului
 

"Încă din primii ani de viata am fost preocupata de un lucru: de ce sa ne mai nastem, daca tot murim, pana la urma? Ulterior, am concluzionat ca ar mai constructiv sa ma preocupe transformarea imposibilului in posibil, asa ca, in toate momentele in care reuseam sa scap din tavalugul vietii, citeam, studiam si calatoream, participand la cursuri si workshopuri organizate in cele mai indepartate colturi ale lumii: yoga, Tai Chi, medicina energetica incasa, metafizica chineza, cosmoviziune mayasa, Ba Zi – coloanele destinului,feng shui si iar feng shui si iar …tot feng shui.

Am trecut prin mai multe scoli de feng shui, pentru a putea imbratisa mai multe puncte de vedere, a-mi forma o opinie si un stil propriu. Am batut lumea in lung si in lat, in cautarea cunoasterii, din Guatemala pana in Filipine si Japonia, intalnind in drumurile mele multi maestri si eruditi.Alaturi de acestia si gratie invataturii lor, am reusit pas cu pas sa imi imbunatatesc viata personala, iar apoi am inceput sa ma dedic consilierii altor persoane

care isi doreau, la  fel ca si mine, mai multa fluiditate in viata, stabilitate, siguranta si implinire personala.

Imi face o deosebita placere sa imbin studiul cu bucuria de a impartasi si altora, prin diverse programe personalizate, cunoasterea la care am avut acces.

Diana a absolvit Institutul de Constructii Bucuresti . In prezent este expert feng shui si Ba Zi, fiind membru asociat al IFSA – International Feng Shui Association, Singapore. De asemenea, este trainer si consilier de dezvoltare personala,.

 

Biroul sau ofera consultanta feng shui pentru spatii rezidentiale  si comerciale, asistenta pentru proiectarea cladirilor pe principii feng shui si pentru alegerea spatiilor celor mai potrivite clientului, consultatii personale Ba Zi si sustine cursuri si workshopuri.