Ceremonie Despacho si Foc Sacru

cu Laura Dumitrescu si Monika Puiu

29 mai, ora 18:00, Bucuresti

    Despacho este o ceremonie traditionala straveche a samanilor Q’ero din muntii peruani. Pentru ei principiul primar spiritual este “ayni” care se refera la reciprocitate. Nu iei fara sa dai, nu dai fara sa iei. Ei cred ca Pachamama (Mama Pamant) este generoasa cand principiul ayni este respectat. Cand nu este respectat, se crede ca Mama Pamant isi retine abundenta. Astfel, prin Despacho, aratam recunostinta noastra si aducem binecuvantari si multumiri din inima pentru tot ce luam de la Mama Pamant. Asa cultivam echilibrul, reucunostinta, armonia si abundenta.

   Va invitam la noi pentru a face impreuna un ritual Despacho! Hai sa multumim lucrurilor care ne-au adus lectii. Hai sa le dam drumul! Hai sa practicam recunostinta si sa constientizam abundenta din viata noastra! Hai sa depunem dorintele noastre universului si sa deblocam locurile in care energia nu curge!

    Ceremonia de Despacho este urmata de un foc sacru care va alchimiza toate rugaciunile noastre si care va aduce lucrurile in echilibru. Focul este o ceremonie in sine foarte importanta. El ne da feedback si ne hraneste.

   Puteti participa la Despacho si la foc sau doar la una dintre ele.

   Rugamintea este ca fiecare participant la Despacho sa aduca un element care va fi folosit in ritual. Elementul trebuie sa fie natural, sa poata arde (ex.: seminte, grau, porumb, fructe uscate, mirodenii, flori uscate, flori proaspete, pamant etc.). Orice aduceti sa nu fie in cantitate mare, o manuta este suficient.

   Despacho-ul si focul nu costa.


   Program:
   Despacho:

   • ora 18
   • Sediul Wayra Astrae: Strada Teheran, nr 17, parter, interfon 2 clopotel, sector 1, Bucuresti

   Foc sacru:

   • plecam la ora 20.30 de la sediul Wayra: Teheran, nr 17 catre Calea Bucurestilor, nr 247, Otopeni
   • vom ajunge in jur de ora 20.50
   • focul dureaza in functie de cat de repede alchimizeaza Despachoul
   • la foc se poate ajunge cu masina personala, cu un taxi sau cu autobuzul 783 luat de la Arcul de Triumf. Ideal ar fi sa ne grupam si sa ne impartim pe masini. 

   Ritualurile vor fi sustinute de catre Laura Dumitrescu si Monka Puiu, terapeuti samanici Wayra Astrae. Va asteptam cu drag!

   Pentru participare avem nevoie de o inscriere ferma prin email la: contact@wayra-astrae.ro 

   Locurile sunt limitate.