52269907_2378762348810383_11322149991213

Introducere in lumea Managementului Atentiei

- eveniment gratuit -

- 2 martie -

  Te simti coplesit de sarcinile nenumarate de la job?
  Timpul nu este niciodata de ajuns pentru sarcinile tale?
  Pare ca ai pierdut controlul asupra muncii tale?
  Ai prea multe proiecte pe cap si nu mai stii cum sa le faci fata?

  Daca recunosti aceste simptome si vrei sa faci un upgrade, ai ajuns in locul potrivit.

  In ultima perioada munca s-a schimbat foarte mult. Acum 20 de ani majoritatea joburilor inseamnau niste actiuni specifice, simple, repetitive si bine definite. In zilele noastre lucram cu informatia – in sensul ca transformam informatia in valoare sau intelepciune.

  Acest lucru nu este suprinzator deoarece am ajuns in era intelepciunii. Una dintre diferentele majore in acest nou val, in cadrul muncii, este ca are la baza creativitatea si adaptabilitatea. In era intelepciunii nu numai ca muncim, dar trebuie sa ne si gandim la munca noastra, sa o adaptam cerintelor si nevoilor de zi cu zi. Facem mult mai mult decat este stipulat in fisa posturilor noastre.

  Ai putea sa spui ca este despre managementul timpului, dar acest joc este invechit. Acum 30 de ani primea mai putina informatie intr-o saptamana decat primesc majoritatea dintre noi luni dimineata in primele 4 ore la serviciu. Suntem bombardati cu atat de multa informatie incat avem nevoie sa ne dezvoltam abilitatea de a ne gestiona atentia.

Daca:
- vrei sa inveti sa iti gestionezi atentia suficient de bine incat sa bifezi majoritatea sarcinilor de pe to-do list
- vrei sa inveti cum sa obtii si mentii momentumul si motivatia
- vrei sa obtii claritate si vedere de ansamblu in ceea ce priveste munca ta
- vrei sa recapeti controlul asupra vietii tale
Cursul FOCUS – managementul atentiei in era intelepciunii este pentru tine.

 


In aceasta introducere vei afla lucruri esentiale despre:

- bazele atentiei
- diferenta si importanta dintre gandire si actiune
- de ce este important sa ai inboxul la zero
- importanta organizarii
- cum sa revizuiesti pe scurt
- checklistul de dimineata
- strategii de actiune


Evenimentul este constituit ca o introducere in managementul atentiei.
Cine este interesat sa aprofundeze si sa isi construiasca propriul sistem de productivitate, recomandam inscrierea la cursul ”Managementul in era intelepciunii- FOCUS”


Mai multe detalii aici despre ”Managementul in era intelepciunii- FOCUS” aici:
https://www.wayra-astrae.ro/focus

Inscriere Introducere in Lumea Managementului Atentiei:
- Trimiteti va rog un e-mail de intentie la adresa: contact@wayra-astrae.ro

Locatie:
Centrul de terapii energetice si cursuri pentru suflet Wayra Astrae: Str. Teheran, nr. 17, parter, interfon 2 clopotel, sector 1, Bucuresti

Facilitator:

Alin Dinu

Despre Alin:


”Ma pasioneaza felul in care functioneaza mintea si motivul pentru care ma dau jos dimineata din pat este pentru ca vreau sa inspir oamenii sa isi atinga potentialul si astfel sa cream o lume mai buna.

La finalul anului 2014 ma mutam in Bucuresti si asa incepea sfarsitul perioadei cele mai grele de pana atunci. Finalul unei depresii de aproape 5 ani a culminat cu decizia de a imi schimba radical viata. Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestei schimbari a fost faptul ca am demisionat de la doua joburi pe care le aveam ca sa ma implic in educatie.

Valoarea cardinala a vietii pe care am primit-o este iubirea. Cred ca o viata care merita traita este una autentica, citatul meu preferat este ‘Daca iubesti viata, si viata o sa te iubeasca inapoi’ si tot ce fac este sa traiesc astfel incat atunci cand voi muri sa mor treaz si constient.”

In ultima perioada am invatat multe lucruri si unele dintre ele au adus cu sine si cateva certificari. Master in business la ASE Bucuresti, Specialist in activitatea de coaching, Certificat NLP in context de training si management la Lisabona, certificat in leadership si comunicare de catre Toastmasters International sunt dintre cele mai relevante.

Cred ca cea mai importanta diploma sau carte de vizita este felul in care relationezi cu oamenii. Sunt atent la mine in fiecare zi, lucrez activ sa cresc si sa ma dezvolt si ma simt recunoscator pentru ca simt din ce in ce mai mult o conexiune cu Viata.

Screen Shot 2019-02-14 at 14.42.36.png