Mandale de

Lumină

Mandalele de Lumina sunt mandale calculate pe baza Sirului Fibonacci, care reprezinta principiul evolutiei a tot ce este organic pe aceasta planeta.

“Mandalele de lumină, bazate pe codul lui Fibonacci, alcătuiesc, prin formele lor geometrice, limbajul Luminii, funcţionând ca transmiţători de informaţie. Noi înşine fiind purtători ai codului cosmic (noi suntem microcosmos în macrocosmos), mandalele activează acest cod spiritual în ADN-ul nostru, care constituie moştenirea noastră ancestrală.

Mandalele ne ajută să ne regăsim adevăratul sine. Energiile lor armonizează corpurile noastre energetice, cu efecte benefice asupra corpului nostru fizic. Mandalele constituie puntea de legătură între planurile dimensionale superioare, de substanţă rafinată, şi corpurile tridimensionale.”

Ursula Irrgang (creatoarea Mandalelor de Lumina)

In functie de forma lor, mandalele lucreaza fie la nivel de ADN, fie pentru vindecare, fie pentru manifestare sau conectarea cu maestrii arhetipali. Metoda de calcul folosita permite sa lucram fie noi cu noi, fie noi cu ceilalti.

Mandalele se conecteaza la toate nivelele ADN-ului si restabilesc rezonanta cu ordinea divina codificata in fiecare celula, sustinandu-ne in procesul de constientizare a cauzelor problemelor noastre, dizolvand cu blandete  blocajele.

Mandalele de lumină, bazate pe codul lui Fibonacci, alcătuiesc, prin formele lor geometrice, limbajul Luminii, funcţionând ca transmiţători de informaţie.

”Mandalele ne ajuta sa ne regasim adevaratul sine!”

Mandalele de lumină se desfășoară sub formă de workshop-uri online sau la sală, în fiecare vineri seară și sâmbătă  dimineața.

Cost: 

  • 99 lei / ședința online

Durata aproximativă: 

  • 3 h

Facilitator:

Anca Mariela Stefanescu

Pentru detalii și programări ne puteți contacta la 0720 000 031 sau pe contact@wayra-astrae.ro