124585453_3501541896603252_2659767196451

WORKSHOP

MANIFESTAREA PROSPERITATII: numerologie, mandale de lumina & theta healing

CU

ANCA MARIELA ȘTEFĂNESCU &

ADRIAN VOINEA

Prosperitatea este una din temele care ne preocupa si fara de care ne simtim poate lipsiti de siguranta. Este o tema la care vom lucra pe manifestare, mandala aducand intai in constient care sunt blocajele in calea prosperitatii in toate formele ei. Mandala ne poate ajuta inclusiv sa ne extindem perspectiva a ceea ce inseamna prosperitatea in viata noastra.

Pentru a aduce mai multa intelegere a ceea ce suntem in aceasta existenta, l-am invitat pe Adrian Voinea sa ni se alature la inceputul atelierului sa ne povesteasca despre numerologie si numere si cum ne influenteaza acestea in viata noastra. Asta si pentru ca Mandalele de Lumina au la baza vibratia numerelor.DESPRE NUMEROLOGIE:

Numerologia este o veche stiinta, orientată către studiul lumii înconjurătoare prin intermediul numerelor. Principiul fundamental al numerologiei este numărul, cu simbolistica si calitatea lui.

 

Ce poti afla din numerologie? 

Poti afla lucruri pe care nici nu le stii despre tine, sau mai exact, nu esti constient de ele, pentru ca sunt atat de bine ascunse, sub toate coditionarile, fricile si frustrarile cu care ne-am obisnuit sa traim. De fapt nici nu traim, a trai este cu totul altceva, este bucurie, este viata.

 

Toti ne-am pus intrebari la un moment dat. Intrebari de genul: ,,de ce mie ? de ce acum? ce se intampla cu mine ? " avem toti la un moment dat. Ne-am pus intrebari legate de viata noastra, despre ce am vrea sa facem sau sa nu facem. Vrem sa fim fericiti si ceva ne impiedica?

 

Numerologia ne poate ajuta sa vedem concret, de ce am functionat intr-un anume fel, de ce am facut anumite lucruri la un moment dat. Ne poate ajuta sa ne descoperim punctele forte dar si vulnerabilitatile si cat de aproape sau cat de departe suntem de noi insine.

 

Am zis, poate, pentru ca exista o singura conditie, SA VREI. Sa vrei sa schimbi ceva in viata ta. 

Si schimbarea incepe cu tine.

DESPRE MANDALELE DE LUMINĂ:

 

Sunt mandale calculate pe baza Sirului Fibonacci, care reprezinta principiul evolutiei a tot ce e organic pe aceasta planeta.

“Mandalele de lumină, bazate pe codul lui Fibonacci, alcătuiesc, prin formele lor geometrice, limbajul Luminii, funcţionând ca transmiţători de informaţie. Noi înşine fiind purtători ai codului cosmic (noi suntem microcosmos în macrocosmos), mandalele activează acest cod spiritual în ADN-ul nostru, care constituie moştenirea noastră ancestrală.
Mandalele ne ajută să ne regăsim adevăratul sine. Energiile lor armonizează corpurile noastre energetice, cu efecte benefice asupra corpului nostru fizic. Mandalele constituie puntea de legătură între planurile dimensionale superioare, de substanţă rafinată, şi corpurile tridimensionale.”
Ursula Irrgang (creatoarea Mandalelor de Lumina)

Mandalele se conecteaza la toate nivelele ADN-ului si restabilesc rezonanta cu ordinea divina codificata in fiecare celula, sustinandu-ne in procesul de constientizare a cauzelor problemelor noastre, dizolvand cu blandete blocajele.

 


DESPRE THETA HEALING:

Theta Healing este o tehnica de meditatie care ajuta in vindecarea fizica, psihica si spirituala.
Prin Theta Healing, ca terapeut voi cere descarcari (download-uri) de noi perspective pe tema lucrata prin Mandala de Lumina, iar cu acordul tau acestea pot fi integrate in structurile tale.

La final poti alege si vei primi inca o tema de mandala pe care simti sa o lucrezi individual.

CE AI NEVOIE(pentru workshop):

 

  • sa-ti imprimi pe o foaie A4 suportul de mandala (verifica te rog ca s-au imprimat toate punctele mandalei)

  • creioane colorate + creion normal + radiera + ascutitoare,

  • conexiune la internet si aplicatia Zoom (laptop/desktop sau telefon),

  • timp si spatiu pentru tine sa poti crea in liniste mandala

Nu e nevoie sa ai talent la desen sau pictura, chiar mai bine daca nu ai pentru ca iti vei da voie sa exprimi prin mandala ceea ce iti vine intuitiv, ceea ce simti.

Nerecomandat femeilor insarcinate!

DATA:

  • vineri,  20 NOIEMBRIE, ora 18.00, ONLINE, pe platforma Zoom

 

PREȚ:

  • Sesiune unica - 90 lei

 

DURATĂ APROXIMATIVĂ:

  • 4h

 

PENTRU INSCRIERI:

 

  • te rugam sa trimiti email cu data ta de nastere si dovada plati integrale pe email contact@wayra-astrae.ro pana la data de 20 octombrie, ora 16.00

  • plata se face prin transfer bancar in contul: Banca Transilvania, Wayra Astrae SRL, IBAN: RO49BTRLRONCRT0419073501, cu specificatie: ”Workshop mandale si numele cursantului”

  • dupa efectuarea platii vei primi pe email suportul de mandala pe care sa-l imprimi si id-ul si parola intalnirii pe ZOOM

LOCAȚIE:

ONLINE via ZOOM 

FACILITATOR:

Anca Mariela Stefanescu (mandale si terapeut Theta Healing) si Adrian Voinea (numerolog)

Anca Mariela Stefanescu

Terapeut Theta Healing & Mandale de Lumina

Adrian Voinea

Numerolog