james-ahlberg-zx4ZT3O5H6k-unsplash.jpg

WORKSHOP

MANDALE & THETA HEALING: BLANDETE

CU ANCA MARIELA ȘTEFĂNESCU

Continuam seria de mandale pe teme dedicate virtutilor.


VIRTUTILE sunt caracteristici morale benefice vietii, care prin manifestarea lor, ne permit accesarea de constientizari mult mai profunde a ceea ce suntem, ca mai apoi sa alegem constient in evolutia nostra.


Una dintre intelegerile mele cele mai profunde a fost ca fara blandete fata de mine alimentez si continui sa pastrez in mine “gunoiul”. M-am luptat cu egoul si intr-un final mi-am dat seama ca solutia nu e lupta. Lupta ii da putere, il alimenteaza cu energie. Iar ceea ce resping se intoarce cu aceeasi putere inapoi la mine. Un pas important si o intelegere este sa manifestam blandetea fata de noi in primul rand, chiar daca poate educatia ne-a obisnuit altfel.

Intentia acestei mandale e sa descoperim impreuna blocaje care stau in calea blandetii noastre fata de noi insine si sa manifestam cu blandete blandetea fata de noi si in viata noastra. Sa avem intelegerea profunda a ce inseamna aceasta Blandete fata de noi ca mai apoi sa o integram, manifestam si impartasim in jurul nostru.

Prin intermediul tehnicii Theta Healing vom cere sa se descarce in structurile noastre prespectiva din cea mai Inalta Vibratie a Creatorului despre Blandete precum si alte trairi pe care le vom constientiza impreuna in timpul sesiunii de Mandale de Lumina.La final poti alege si vei primi pe email alte teme de mandale pe care simti sa le lucrezi individual.


DESPRE MANDALELE DE LUMINĂ:

Sunt mandale calculate pe baza Sirului Fibonacci, care reprezinta principiul evolutiei a tot ce e organic pe aceasta planeta.

“Mandalele de lumină, bazate pe codul lui Fibonacci, alcătuiesc, prin formele lor geometrice, limbajul Luminii, funcţionând ca transmiţători de informaţie. Noi înşine fiind purtători ai codului cosmic (noi suntem microcosmos în macrocosmos), mandalele activează acest cod spiritual în ADN-ul nostru, care constituie moştenirea noastră ancestrală.
Mandalele ne ajută să ne regăsim adevăratul sine. Energiile lor armonizează corpurile noastre energetice, cu efecte benefice asupra corpului nostru fizic. Mandalele constituie puntea de legătură între planurile dimensionale superioare, de substanţă rafinată, şi corpurile tridimensionale.”
Ursula Irrgang (creatoarea Mandalelor de Lumina)

Mandalele se conecteaza la toate nivelele ADN-ului si restabilesc rezonanta cu ordinea divina codificata in fiecare celula, sustinandu-ne in procesul de constientizare a cauzelor problemelor noastre, dizolvand cu blandete blocajele.

 


DESPRE THETA HEALING:

Theta Healing este o tehnica de meditatie care ajuta in vindecarea fizica, psihica si spirituala.
Prin Theta Healing, ca terapeut voi cere descarcari (download-uri) de noi perspective pe tema lucrata prin Mandala de Lumina, iar cu acordul tau acestea pot fi integrate in structurile tale.

CE AI NEVOIE(pentru workshop):

 

Pentru intalnirea ONLINE e nevoie:

 

 • sa-ti imprimi pe o foaie A4 suportul de mandala (verifica te rog ca s-au imprimat toate punctele mandalei)

 • creioane colorate + creion normal + radiera + ascutitoare,

 • conexiune la internet si aplicatia Zoom (laptop/desktop sau telefon),

 • timp si spatiu pentru tine sa poti crea in liniste mandala

DATA:

 • sambata, 8 AUGUST, ora 10.00, ONLINE, pe platforma Zoom

 

PREȚ:

ONLINE:

 • Sesiune unica - 60 lei

 • Abonament pt 4 participari - 160 lei


*Abonamentul este valabil 2 luni de la momentul platii si doar pentru workshopurile de mandale sustiunute online
**Daca workshopul nu se tine datorita terapeutului sau datorita centrului, atunci abonamentul se prelungeste cu perioada in care workshopul nu a fost sustinut
***Abonamentul nu este transmisibil.

 

DURATĂ APROXIMATIVĂ:

 • 3h

 

PENTRU INSCRIERI:

 

 • te rugam sa trimiti email cu data ta de nastere si dovada plati integrale pe email contact@wayra-astrae.ro pana la data de 7 august inclusiv.

 • plata se face prin transfer bancar in contul: Banca Transilvania, Wayra Astrae SRL, IBAN: RO49BTRLRONCRT0419073501, cu specificatie: ”Workshop mandale si numele cursantului”


Pentru optiunea online:

 • dupa efectuarea platii vei primi pe email suportul de mandala pe care sa-l imprimi si id-ul si parola intalnirii pe ZOOM

LOCAȚIE:

ONLINE via ZOOM 

FACILITATOR:

Anca Mariela Stefanescu

Despre Anca Mariela Stefanescu:

 

Parcursul meu de autocunoastere si transformare profunda a inceput in primavara anului 2016. Imi place sa spun ca a fost “trezirea” catre mine si ceea ce am inceput sa descopar ca sunt.

  De atunci curiozitatea si entuziasmul m-a impins sa experimentez diverse tehnici de dezvoltare personala, de autocunaostere, de transformare interioara. Dintre toate pe care le-am testat pe pielea mea, am rezonat si rezonez in continuare cu tehnica Theta Healing si cu Mandalele de Lumina.

  Dupa 3 ani de practica pe mine si cu mine am simtit ca este timpul sa impartasesc si sa ajut si alte persoane in terapii individuale sau de grup, imbinand cele doua tehnici sau adaptand tehnica la persoana cu care lucrez individual.

  Cred si am incredere ca transformandu-ma pe mine in interior se transforma si ce este in exterior.