tiffany-chan-ptgjRj9-lD8-unsplash_edited

WORKSHOP

MANDALE & THETA HEALING: INTELIGENȚA INIMII

CU ANCA MARIELA ȘTEFĂNESCU

Mandala de vindecare pe Inteligenta inimii are ca intentie deblocarea si bineinteles vindecarea energiei si intelepciunii inimii noastre. Se spune ca energia si vibratia inimii este mult mai puternica si mai intalta decat cea a mintii. Manifestand aceasta inteligenta in viata noastra ne duce la aromie interioara, la bucurie autentica fara frici venite din mintea plina de conditionari. Inseamna inclusiv acceptarea mintii cu mecanismele ei dintr-o vibratie de compasiune, detasare si neutralitate autentice.

Te invit sa lucram impreuna aceasta tema care pentru mine a relevat multe intelesuri despre ceea ce sunt acum si cum se transforma perspectiva.

Prin intermediul tehnicii Theta Healing vom cere sa se manifeste in structurile noastre prespectiva din cea mai Inalta Vibratie a Creatorului despre Inteligenta Inimii precum si alte trairi pe care le vom constientiza impreuna in timpul sesiunii de Mandale de Lumina.


La final poti alege si vei primi pe email alte teme de mandale pe care simti sa le lucrezi individual.


DESPRE MANDALELE DE LUMINĂ:

Sunt mandale calculate pe baza Sirului Fibonacci, care reprezinta principiul evolutiei a tot ce e organic pe aceasta planeta.

“Mandalele de lumină, bazate pe codul lui Fibonacci, alcătuiesc, prin formele lor geometrice, limbajul Luminii, funcţionând ca transmiţători de informaţie. Noi înşine fiind purtători ai codului cosmic (noi suntem microcosmos în macrocosmos), mandalele activează acest cod spiritual în ADN-ul nostru, care constituie moştenirea noastră ancestrală.
Mandalele ne ajută să ne regăsim adevăratul sine. Energiile lor armonizează corpurile noastre energetice, cu efecte benefice asupra corpului nostru fizic. Mandalele constituie puntea de legătură între planurile dimensionale superioare, de substanţă rafinată, şi corpurile tridimensionale.”
Ursula Irrgang (creatoarea Mandalelor de Lumina)

Mandalele se conecteaza la toate nivelele ADN-ului si restabilesc rezonanta cu ordinea divina codificata in fiecare celula, sustinandu-ne in procesul de constientizare a cauzelor problemelor noastre, dizolvand cu blandete blocajele.

 


DESPRE THETA HEALING:

Theta Healing este o tehnica de meditatie care ajuta in vindecarea fizica, psihica si spirituala.
Prin Theta Healing, ca terapeut voi cere descarcari (download-uri) de noi perspective pe tema lucrata prin Mandala de Lumina, iar cu acordul tau acestea pot fi integrate in structurile tale.

CE AI NEVOIE(pentru workshop):

 

Pentru intalnirea ONLINE e nevoie:

 

 • sa-ti imprimi pe o foaie A4 suportul de mandala (verifica te rog ca s-au imprimat toate punctele mandalei)

 • creioane colorate + creion normal + radiera + ascutitoare,

 • conexiune la internet si aplicatia Zoom (laptop/desktop sau telefon),

 • timp si spatiu pentru tine sa poti crea in liniste mandala

DATA:

 • vineri, 16 OCTOMBRIE, ora 18.00, ONLINE, pe platforma Zoom

 

PREȚ:

ONLINE:

 • Sesiune unica - 60 lei

 • Abonament pt 4 participari - 160 lei


*Abonamentul este valabil 2 luni de la momentul platii si doar pentru workshopurile de mandale sustiunute online
**Daca workshopul nu se tine datorita terapeutului sau datorita centrului, atunci abonamentul se prelungeste cu perioada in care workshopul nu a fost sustinut
***Abonamentul nu este transmisibil.

 

DURATĂ APROXIMATIVĂ:

 • 3h

 

PENTRU INSCRIERI:

 

 • te rugam sa trimiti email cu data ta de nastere si dovada plati integrale pe email contact@wayra-astrae.ro pana la data de 16 octombrie, ora 16.00.

 • plata se face prin transfer bancar in contul: Banca Transilvania, Wayra Astrae SRL, IBAN: RO49BTRLRONCRT0419073501, cu specificatie: ”Workshop mandale si numele cursantului”


Pentru optiunea online:

 • dupa efectuarea platii vei primi pe email suportul de mandala pe care sa-l imprimi si id-ul si parola intalnirii pe ZOOM

LOCAȚIE:

ONLINE via ZOOM 

FACILITATOR:

Anca Mariela Stefanescu