116586211_3190428367714608_6782344088809

WORKSHOP

MANDALE & THETA HEALING: RĂBDARE

CU ANCA MARIELA ȘTEFĂNESCU

Am ales sa abordam aceeasi tema in zile diferite pentru a oferi posibilitatea de alegere a datei de participare, tuturor doritorilor.


Continuam seria de mandale pe teme dedicate virtutilor.
Virtutile sunt caracteristici morale benefice vietii, care prin manifestarea lor, ne permit accesarea de constientizari mult mai profunde a ceea ce suntem, ca mai apoi sa alegem constient in evolutia nostra.

Fiecare dintre noi avem ritmul propriu de a constientiza, intelege si integra toate schimbarile si transformarile interioare, iar pentru asta Rabdarea e esentiala. Manifestarea rabdarii fata de noi poate reprezenta atat o forma de respect, intelegere, conectare cu noi cat si iubire fata de noi insine. Intentia este sa intelegem si sa lasam ritmul natural interior sa se manifeste, fara sa intervenim cu presiunea exterioara sau cu presiunea egoului obisnuit cu “mai repede, mai mult, mai…, mai…, mai…”.

Prin intermediul thenicii Theta Healing vom cere sa se descarce in structurile noastre prespectiva din cea mai Inalta Vibratie a Creatorului despre Rabdare precum si alte trairi pe care le vom constientiza impreuna in timpul sesiunii de Mandale de Lumina.


La final poti alege si vei primi pe email alte teme de mandale pe care simti sa le lucrezi individual.DESPRE MANDALELE DE LUMINĂ
:

sunt mandale calculate pe baza Sirului Fibonacci, care reprezinta principiul evolutiei a tot ce e organic pe aceasta planeta.

“Mandalele de lumină, bazate pe codul lui Fibonacci, alcătuiesc, prin formele lor geometrice, limbajul Luminii, funcţionând ca transmiţători de informaţie. Noi înşine fiind purtători ai codului cosmic (noi suntem microcosmos în macrocosmos), mandalele activează acest cod spiritual în ADN-ul nostru, care constituie moştenirea noastră ancestrală.
Mandalele ne ajută să ne regăsim adevăratul sine. Energiile lor armonizează corpurile noastre energetice, cu efecte benefice asupra corpului nostru fizic. Mandalele constituie puntea de legătură între planurile dimensionale superioare, de substanţă rafinată, şi corpurile tridimensionale.”
Ursula Irrgang (creatoarea Mandalelor de Lumina)

Mandalele se conecteaza la toate nivelele ADN-ului si restabilesc rezonanta cu ordinea divina codificata in fiecare celula, sustinandu-ne in procesul de constientizare a cauzelor problemelor noastre, dizolvand cu blandete blocajele.

 


DESPRE THETA HEALING:

Theta Healing este o tehnica de meditatie care ajuta in vindecarea fizica, psihica si spirituala.
Prin Theta Healing, ca terapeut voi cere descarcari (download-uri) de noi perspective pe tema lucrata prin Mandala de Lumina, iar cu acordul tau acestea pot fi integrate in structurile tale.

CE AI NEVOIE(pentru workshop):

 

Pentru intalnirea ONLINE e nevoie:

 

 • sa-ti imprimi pe o foaie A4 suportul de mandala (verifica te rog ca s-au imprimat toate punctele mandalei)

 • creioane colorate + creion normal + radiera + ascutitoare,

 • conexiune la internet si aplicatia Zoom (laptop/desktop sau telefon),

 • timp si spatiu pentru tine sa poti crea in liniste mandala


Pentru intalnirile IN SALA iti punem la dispozitie toate materialele pentru crearea mandalei, apa si gustari.

Nu este nevoie sa ai talent la desen sau pictura, chiar mai bine daca nu ai, pentru ca iti vei da voie sa exprimi prin mandala ceea ce iti vine intuitiv, ceea ce simti.

DATA:

 

 • vineri, 31 AUGUST, ora 18.00 (ONLINE)

 • sambata, 1 AUGUST, ora 10.00 (ONLINE & IN SALA)

 

PREȚ:

ONLINE:

 • Sesiune unica - 60 lei

 • Abonament pt 4 participari - 160 lei

SAU

IN SALA:

 • Sesiune unica - 120 lei

 • Abonament pt 4 participari - 320 lei


*Abonamentul este valabil 2 luni de la momentul platii si doar pentru workshopurile de mandale sustiunute online
**Daca workshopul nu se tine datorita terapeutului sau datorita centrului, atunci abonamentul se prelungeste cu perioada in care workshopul nu a fost sustinut
***Abonamentul nu este transmisibil.

 

DURATĂ APROXIMATIVĂ:

 • 3h

 

PENTRU INSCRIERI:

 

 • te rugam sa trimiti email cu data ta de nastere si dovada plati integrale pe email contact@wayra-astrae.ro pana la data de 30 iulie inclusiv.

 • plata se face prin transfer bancar in contul: Banca Transilvania, Wayra Astrae SRL, IBAN: RO49BTRLRONCRT0419073501, cu specificatie: ”Workshop mandale si numele cursantului”


Pentru optiunea online:

 • dupa efectuarea platii vei primi pe email suportul de mandala pe care sa-l imprimi si id-ul si parola intalnirii pe ZOOM

LOCAȚIE:

ONLINE via ZOOM (7 aug. si 8 aug.) SAU LA SALA (Strada Teheran, nr.17, parter, interfon 2, sector 1, Bucuresti)

FACILITATOR:

Anca Mariela Stefanescu

Despre Anca Mariela Stefanescu:

 

Parcursul meu de autocunoastere si transformare profunda a inceput in primavara anului 2016. Imi place sa spun ca a fost “trezirea” catre mine si ceea ce am inceput sa descopar ca sunt.

  De atunci curiozitatea si entuziasmul m-a impins sa experimentez diverse tehnici de dezvoltare personala, de autocunaostere, de transformare interioara. Dintre toate pe care le-am testat pe pielea mea, am rezonat si rezonez in continuare cu tehnica Theta Healing si cu Mandalele de Lumina.

  Dupa 3 ani de practica pe mine si cu mine am simtit ca este timpul sa impartasesc si sa ajut si alte persoane in terapii individuale sau de grup, imbinand cele doua tehnici sau adaptand tehnica la persoana cu care lucrez individual.

  Cred si am incredere ca transformandu-ma pe mine in interior se transforma si ce este in exterior.