Masaj Original Feeling Touch

  Cu toții pretindem că suntem siguri de ceva anume pentru că starea de incertitudine ne face mintea să se simtă lipsită de control. Însă, corpul este cel care trebuie să se simtă în siguranță. El este cel care are nevoie să simtă toate senzațiile care apar, fără interpretarea minții.

 

  Orginal Feeling Touch (OFT) este mai mult decât o terapie. Este o metodă terapeutică revoluționară, creată după masajul terapeutic abdominal Chi Nei Tsang, rezultatul unei explorări îndelungate a dinamicii ascunse a vindecării. OFT este o abordare holistică a atingerii terapeutice, care oferă o nouă viziune asupra modului în care atingerea, acest “instrument” la îndemâna oricui, folosit din interiorul spațiului iubirii, al compasiunii și al acceptării necondiționate, poate genera vindecare.

 

Beneficii:

  • relaxarea profundă a sistemului nervos;

  • conștientizarea și eliberarea vechilor traume emoționale stocate în zona abdominală;

  • amplificarea stării de siguranță, care ne permite trăirea profundă a sentimentelor.

  “Fiecare celulă din corpul nostru poartă amintirea de a fi susținut necondiționat atunci când eram în uterul mamei. Acest prim sprijin fizic necondiționat este un memento al unității profunde pe care o experimentăm ca spirit. OFT amintește celulelor din corpul tău că ești IUBIRE.”

”Regaseste sentimentul de siguranta profunda in corpul tau!”

Cost: 

  • 150 lei / ședință

Durata aproximativă: 

  • 60 min

Pentru detalii și programări ne puteți contacta la 0720 000 031 sau pe contact@wayra-astrae.ro