Masaj RAINDROP

cu 9 uleiuri esentiale

Tehnica Raindrop este o procedură eficientă, non-invazivă, care folosește acțiunea antivirală, antibacteriană și antiinflamatorie a mai multor uleiuri esențiale, cu scopul de a menține sănătatea și funcționalitatea optimă a coloanei vertebrale. În ultimii 18 ani, această tehnică a ajutat la atenuarea sau chiar rezolvarea multor cazuri de scolioză, cifoză și dureri cronice de spate, eliminând necesitatea unor intervenții chirurgicale în nenumărate situații.

 

Beneficiile tehnicii Raindrop:

 • reduce durerile de spate prin realinierea coloanei vertebrale;

 • relaxează sistemul muscular;

 • are efect antibacterian și antiviral;

 • reduce procesele inflamatorii din corp;

 • susține sistemul imunitar;

 • elimină infecțiile respiratorii;

 • stimulează activitatea sistemului circulator;

 • detoxifică întregul corp;

 • îmbunătățește capacitatea de concentrare;

 • elimină stresul și anxietatea;

 • aduce o stare de bunădispoziție;

 • echilibrează energetic.

 

”9 uleiuri esentiale se intalnesc intr-un masaj puternic antiviral, antibacterian si antiinflamator!”

Uleiuri esentiale folosite in tehnica Raindrop

Cost: 

 • 300 lei / ședință

Durata aproximativă: 

 • 120 min

AROMA SIEZ - amestec de uleiuri esențiale compus din busuioc, lavanda, maghiran, chiparos și mentă piperită. Rezultatul acestei combinații este o formulă puternică, special concepută pentru afecțiunile musculare, pentru discomfortul muscular și tensiunea din viața de zi cu zi. În tehnica Raindrop detensionează profund musculatura și elimină stresul.

 

CIMBRU (Thymus vulgaris) - antibacterian, antiseptic, antiinflamator, expectorant și calmant. În tehnica Raindrop face „echipă bună” cu oregano, fiind eficient antiviral, antibacterian, antiparazitar, antifungic, stimulează imunitatea și relaxează sistemul nervos central.

 

BUSUIOC (Ocimum basilicum) – folosit de sute de ani ca plantă sacră, medicinală și armoatică. Uleiul esențial de busuioc este antiinflamator,  antimicrobian, antioxidant, digestiv, expectorant. În tehnica Raindrop are rolul de a detensiona musculatura netedă, striată și de susținere a sistemului nervos neurovegetativ.

CHIPAROS (Cupressus sempervirens) – folosit încă din antichitate pentru proprietățile sale vindecătoare. Este foarte eficient hemostatic, antibacterian, analgezic, antiinflamator, susține circulația limfatică și venoasă, drenor hepatic, astringent, calmant. În tehnica Raindrop îmbunătățește circulația sangvină și limfatică, tonifică structurile ligamentare.

 

SALCIA DE HIMALAYA (Gautheria procumbens) – conține 85-99% salicilat de metil, o substanță asemănătoare cu aspirina. Este antiinflamator, analgezic, antispastic, antiseptic, astringent, anticoagulant. În tehnica Raindrop este vizat rolul puternic antiinflamator, precum și cel de îmbunătățire a circulației sangvine. De asemenea, este un bun decontracturant muscular, vasodilatator și reglator al tensiunii arteriale.

 

MENTA PIPERITĂ (Mentha piperita) – unul din cele mai vechi remedii pentru digestie, eliberarea căilor respiratorii superioare, migrene, febră, oboseală. Crește puterea de concentrare. În tehnica Raindrop stimulează circulația periferică, întărește sistemul imunitar, e antiinfecțios, antiinflamator, stimulează concentrarea și îmbunătățește precizia mentală.

 

OREGANO (Origanum vulgaris) - unul dintre cele mai puternice antibiotice și antiseptice naturale, având și efecte analgezice și antiinflamatoare. In tehnica Raindrop este folosit pentru efectele sale antibacteriene, antivirale, antiparazitare și de susținere a sistemului imunitar.

MAGHIRAN (Origanum majorana) – folosit din antichitate pentru proprietățile analgezice, antiinflamatoare, antimicrobiene și antispastice. Are efect calmant și reduce anxietatea. În tehnica Raindrop, cel mai important rol al său este de relaxant muscular.

 

VALOR – amestec de uleiuri esențiale care echilibrează pe toate planurile. Conține lemn roz (Aniba Rosaeodora), ylang ylang (Cananga odorata), mușețel german (Matricaria recutita), tămâie (Boswellia carteri), molid negru (Picea mariana), molid albastru de Idaho (Picea pungens), vetiver (Chrysopogon zizanioides), cistus (Cistus ladanifer, bergamota (Citrus bergamia), cassia (Cinnamomum cassia), davana (Artemisia pallens) într-o baza de ulei de migdale. În tehnica Raindrop este numit „chiropracticianul din sticluță”. Proprietățile antibacteriene și antivirale ale acestei sinergii aduc cu sine un important aport la realinierea coloanei vertebrale și contribuie la starea de echilibru emoțional.

 

Pentru detalii și programări ne puteți contacta la 0720 000 031 sau pe contact@wayra-astrae.ro