Astrogramă Mayașă

Fiecare dintre noi vine pe Pământ cu o misiune unică, pe care nimeni altcineva nu o poate îndeplini. Astrograma mayașă este o metodă profundă de cunoaștere a propriei esențe și a scopului cu care ai venit pe Pământ sau altfel spus, este un instrument de autocunoaștere profundă, autentică și exactă.

 

Îți dorești să știi care este țesătura ta energetică? Care sunt punctele tale forte și aspectele vulnerabile? Care este energia proiectului tău de viață și în ce mediu prosperă? Ce fel de relații îți sunt potrivite? Ce aduci oamenilor din jurul tău? Care sunt energiile care te entuziasmează, te echilibrează și te împing să evoluezi? Pornind de la data de naștere, calculele scare străvechi mayașe îți pot oferi o descriere a esenței tale și a proiectului tău de viață.

Astrogramă mayașă este realizată de Laura Dumitrescu, fondator si terapeut Wayra Astrae. Laura practică spiritualitatea de peste 8 ani și a ajuns să fie ghid persoanelor care vor să pornească în călătoria de descoperire a esenței profunde abia după ce a simțit pe propria persoană ce înseamnă să sapi în interiorul tău, să lucrezi și să aduci vindecare sufletului. 

 

”Cunoaste-ti propria esenta in profunzime!”

Ești curios să îți cunoști scopul pentru care ai venit pe acest Pământ? Te așteptăm la un calcul sacru si interpretare a matricei tale mayașe pentru a găsi răspunsurile.

Cost: 

  • 220 lei / ședință

Durata aproximativă: 

  • 60 min

Pentru detalii și programări ne puteți contacta la 0720 000 031 sau pe contact@wayra-astrae.ro