MIHAELA GHEORGHE - MIKKA​

  Am fost odata... ca daca n-as fi fost, nu v-as fi povestit.
  Am fost odata indragostita de Povesti. De cum poti sa faci si sa desfaci in ele, de cum pui si iei si dintr-o data ai o lume, ba nu, ai chiar mai multe lumi in palme, in ochi, in buzunar... In Cantec.
  De copil am descoperit cum pot sa schimb o Poveste. Sa o fac mai buna, mai frumoasa, mai plina de aventuri si eroi, mai...
  Pe urma am aflat cum sa scriu. Si am pus cateva pe hartie.
  Si apoi, intr-o iarna, pe vremea Craciunului, cand eram intr-o tara calda, si acolo   incepea vara, am gasit Izvorul Povestilor. Si atunci am invatat sa le chem, sa ma las cantata de ele si sa adun magia dinauntrul lor, aducand-o afara. 
  De atunci chem Povestile si ma bucur sa le torn catre cei ce asculta, in cerc. 
  Si, uneori, in magia aceea, se nasc drumuri noi si se vindeca vise si vieti. 
  Imi place sa vad cum prin farmecul lor Povestile vindeca, alina, inteleptesc, limpezesc si curata, deschid si descopera, linistesc pe cine are nevoie de liniste, intaresc pe cei vlaguiti, inspira si lumineaza pe cei obositi de cautare, impaca pe cei incrancenati si aduna la un loc oameni care nu se cunosc, dar care apoi pleaca prieteni.
  Sunt multe magii in povesti, si tare mi-e drag cand cineva mai descopera una, si inca una, si inca...

Wayra Astrae ofera terapii complementare si de dezvoltare personala. Pentru tratament si prescriptii medicale, va rugam consultati medicul.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle