Molecular Terminal Valence

Sloughing System (MTVSS)

Din cele peste 50 de procese de corp din Access Consciousness, MTVSS-ul este de departe cel mai dinamic si mai amplu. Procesele de corp din Access Consciousness sunt energii care ajuta corpul sa se vindece si sa se elibereze de ce nu ii este benefic.

Gandurile si emotiile negative creeaza anumite reactii chimice in corp care duc la dezechilibre hormonale, anomalii celulare si scaderea imunitatii corpului. Nici o fiinta umana nu este proiectata sa traiasca in stres, adica pe modulul de supravietuire – fight or flight response – pe perioade extinse de timp si totusi, marea majoritate o fac…ore, zile, luni si chiar ani. De aici si pana la aparitia bolilor precum cancerul, diabetul, a bolilor de inima, mai este doar un pas.

Durerea este mesajul corpului pentru tine, metoda lui de a te forta sa iei atitudine. 

MTVSS faciliteaza vindecarea corpului si eliminarea durerii, precum si a intrusilor. Corpul are capacitatea de a se genera pe sine dar, punctele de vedere fixe blocheaza curgerea energiei.

MTVSS-ul se efectueaza prin atingeri blande pe anumite zone ale corpului, practicianul cerand activarea anumitor energii pe suprafete specifice, care permit corpului sa reseteze intreaga lui structura.

MTVSS faciliteaza vindecarea corpului si eliminarea durerii, precum si a intrusilor.

“Corpul are capacitatea de a se genera pe sine.”

Cost: 

  • 180 lei / ședința

  • 750 lei/ abonament de 5 sedințe (fata de 900 de lei pret intreg)*


*Abonamentul nu este transmisibil.

Durata aproximativă: 

  • 90 min

Facilitator:

Daniela Olteanu