46112797_2718021955089868_32886106699008

Cercul Povestilor Vii

- povesti de Dragoste vindecatoare -

29 noiembrie, ora 19.00

  “Incet-incet din cercurile vii se desprinde cate o umbra si vine langa foc. Cate un om se asaza in genunchi, langa pietrele calde ce marginesc focul cel mare. Omul se pleaca incet, ca la ruga, si spune ceva. Focul vine spre el, flacara vie si calda si buna, brate de lumina rosie-albastra-aurie, si-i primeste povestea. Cu dragostea lui de foc, cu viul lui de foc, asa primeste focul tot ce scoate omul. 
  Unii spun mult, altii plang, altii stau pe pamant intinsi cu fata in jos si palmele catre pietre. Cel asezat spune focului tot ce il tine legat. Toata durerea si ura, toata grija, toata frica. Povesti de doruri si vise, dorinte si cautari, poveri si intoarceri din drum… Toate se dau focului, arderii lui. Unii isi scot mai mult suferintele trupului, altii isi curata inima, altii arata focului pieptul gol, cu ranile sale, inca nevindecate, desi au tot cautat si facut tot felul de faceri.
  Toate astea, scoase cu glas murmurat sau cu tipat, cu soapta sau doar in gand, sunt suflate intr-o frunza sau intr-un lemn micut si date spre ardere Marelui Foc. “
(Mikka - “Focul de Luna Plina”)


  Va invitam joi, 29 noiembrie, la ora 19.00, la o noua seara de povesti de dragoste si vindecare.

  Ne vom vom aseza din nou in cercul Povestilor vii si vom asculta, pret de aproape doua ceasuri, cateva povesti. De fapt, vom chema povesti de dragoste... vindecatoare. 
P  ovestite de Mihaela Gheorghe, care s-a intalnit cu povestile mai demult, undeva, pe Machu Picchu... Ele vor fi pline de cantece, dansuri, animale si oameni vii, fiecare cu mesajul lor pentru cei care asculta.

  Magia transformatoare a dragostei, care trece dincolo de loc si de timp, unind cer si pamant, foc si apa, ne va atinge, prin poveste. Vom fi impreuna intr-un timp dedicat noua insine si acestei minuni care face ca viata sa curga, indiferent de ce gaseste in drum: dragostea.

  Va fi din nou Roata Povestilor, in care vom alcatui impreuna povesti si ne vom juca, bucurandu-ne de inspiratia noastra si a celor din jur.
Si vom aduce iar magia, chemand de asta data Focul, sa primeasca si sa limpezeasca povestile noastre, transformand prin puterea sa povestea fiecaruia, cea pe care vrem sa o schimbam, ca sa ne vindecam sufletul si trupul. 
  Va fi puterea focului si a povestitorilor din cercul viu, nascand o noua poveste de viata si de dragoste pentru fiecare.

  Si vom pleca inapoi in lume, incarcati cu cate un dar, caci Povestile, ascultate si apoi tesute nou asa cum se cuvine, cu inima, vor fi improspatate cu dulceata vietii si vom fi hraniti. 
  Iar cercul ascultatorilor ne va sustine, daruindu-ne Putere, Magie si Dragoste.

  •   Data: 29 noiembrie, ora 19.00

  •   Adresa: Str. Teheran, nr. 17, parter, interfon 2 si clopotel, Bucuresti

  •   Pret: 50 lei/ persoana


  Inscrierea se face prin telefon la: 0720 000 031 sau pe email: contact@wayra-astrae.ro

Ornamental White 3