61025708_2700654273282881_89082653616824

Retreat

Echilibrul vietii: muncă, familie și relații

29 aug - 4 sept

Trăim un timp care fuge în direcția inversă a echilibrului din noi. Ne mișcăm printre job, responsabilități de casă și nesomn până ruinăm relația cu noi înșine și cu ceilalți. La un moment dat simți o mare oboseală. Nici vacanțele dese, nici meditația, nici liniștea casei nu ne mai calmează inima. Burn out, zice doctorul. Eu plec, zice omul cu care împarți viața. Sau nu zice nimic pentru ca demult nu mai este cu tine.

Dacă te recunoști în măcar una dintre aceste descrieri - acest retreat este pentru tine.

Dacă simți că nu te mai regăsești nici în job, nici acasă, chiar dacă îți place ceea ce faci - acest retreat este pentru tine.

Dacă simți că un profund dezechilibru s-a instalat în oasele tale, în gândurile tale sau în inima ta - acest retreat este pentru tine.

Vom lucra cu cele 4 stihii primordiale: apă, aer, foc, pământ și le vom aduce în echilibru, astfel ca tu să poți pleca în lume plin și integru.

În aceste 5 zile vom explora dezechilibrele din corp, minte și suflet și le vom alinia, ca tu să îți regăsești liniștea relațiilor bune și calde, bucuria lucrului bine făcut și dragostea unei familii pline.


 


Vei pleca acasă cu:
- corpul relaxat, mintea limpede, sufletul calm
- o serie de tehnici de armonizare a gândurilor
- tehnici de gestionare a emoțiilor grele
- o profundă înțelegere a structurii tale energetice și psihice
- tehnici rapide de echilibrare și energizare
- o comunitate de oameni care te susțin și cu care poți continua relația


 


Urmează 5 zile de explorare în unul dintre cele mai pline și frumoase locuri din România, Bucovina:

1. În prima zi, ne vom deschide catre adevarul propriu. Vom lucra cu Aerul si transmisia informatiilor cu care noi am venit pe aceasta lume. Vom redescoperi calitatile si incercarile noastre. Ne vom uita cu blandete la locurile in care frica ne-a blocat.

2. A doua zi, Mama Pamant ne va ghida drumul inapoi acasa, in propriul corp. Vom face pace cu natura noastra umana si ne vom interga in propria viata. Ne vom intari radacinile pentru a putea creste inalti si vigurosi.

3. În a treia zi vom explora natura și vom experimenta cum e să intrăm într-o profundă conexiune cu lumea plantelor și a copacilor.

4. În a patra zi vom descoase limitările mentale și emoționale, rescriind rețelele neuronale, cu ajutorul Apei și a unei tehnici speciale, numite Neurografică. Vom alchimiza într-un mod blând stresul acumulat de ani de zile și ne vom pregăti de setarea mindsetului pentru viitor.

5. În a cincea zi, Focul ne va ajuta să echilibrăm masculinul cu femininul, trecutul cu viitorul, poveștile bunicilor cu ceea ce suntem cu adevărat. Vom folosi tehnici de lucru ancestrale, ritualuri vechi strămoșești, dar și dansul și cântecul.


 

 


Suntem in marea călătorie către noi înșine. Te chemăm să experimentezi pacea. Este dorul pe care îl avem în noi, dar uităm să îl trăim. Ce rezulta? Rezultate, performanță și echilibru între viața de familie și muncă.

Cum pot fi acestea obținute în doar 5 zile?
Cu ajutorul tehnicilor care au fost încercate de cei peste 500 de oameni cu care am lucrat.
Gustă din viața echilibrată. Hai cu noi :)Pret workshop: 

 • 2590 lei EARLY BIRD pana pe 31 iulie;

 • dupa 31 iulie - 2880 lei- include: rolul de planeta in cadrul workshopului Aer + workshopurile Pamant, Apa, Foc cu toate materialele incluse + workshopul - ”Conectare cu natura”

 • 2720 lei EARLY BIRD pana pe 31 iulie;

 • dupa 31 iulie - 3010 lei- include: o astrograma experientiala si rolul de planeta in cadrul workshopului Aer + workshopurile Pamant, Apa, Foc cu toate materialele incluse + workshopul - ”Conectare cu natura”

Inscriere:

Cont bancar pentru avans: 

Wayra Astrae SRL

RO49BTRLRONCRT0419073501

Banca Transilvania

Cu specificatia: ”Avans retreat, Delnita, numele participantului”

Conditii de ramburs:

 • in cazul in care nu mai puteti ajunge, rambursam integral avansul pana la data de 1 iulie

 • dupa data de 1 iulie, restituim avansul, doar in conditiile in care gasiti o alta persoana careia sa ii transferati rezervareaCazarea, mesele si transportul nu sunt inscluse.

Oferta pret - Pensiunea Domeniul Cerbilor, Delnita, Bucovina:

Cazare:

Camera single/ noapte - 210 lei

Camera dubla/ noapte - 270 lei 
 

Mese:

 • mic dejun inclus

 • pranz - 80 lei (apa, cafea, ceai, afinata incluse)

 • cina - 80 lei (apa, cafea, ceai, afinata incluse)

In fiecare zi se gateste prospat, cu produse alese atent. Carnea, branza, laptele, ouale sunt de casa. Bucatarii fac paine si placinte asa cum se faceau pe vremuri. Pestele este luat de la Vale Putna. Se poate manca vanat, peste, ceaun, produse traditionale.

 De asemeni, va rugam sa ne spuneti la inscriere pentru ce soi de mancare optati: vegetarian, ovo-lacto vegetaran, cu peste, cu carne si daca aveti alergie la anumite produse alimentare. 

 

 • copiii sub 5 ani beneficiaza de cazare gratuita

 • copiii pana in 14 ani care dorm in camera cu parintii beneficiaza de reducere de 50% din pretul mesei si cazare gratuita, camera fiind achitata in regim de single

 • adolescentii intre 14 si 18 ani beneficiaza de o reducere de 25% din pretul cazarii si cel al meselor


Wayra Astrae intermediaza rezervarile.

Link catre Domeniul Cerbilor: http://domeniulcerbilor.ro/

Pentru detalii si inscrieri Bucuresti: 0720 000 031 sau via email: contact@wayra-astrae.ro

Pentru detalii si inscrieri Chisinau: +373 78874144

Multumim Ovidiu Stefeliga pentru fotografia superba din Bucovina

Despre noi:

MBN_0548-2-9-1-2.jpg

Monika Puiu - cofondator si terapeut Wayra Astrae

Mai multe detalii aici.

galia (1).jpg

Galia Murzin

 

  Vin în lume cu dragoste. Îmi acordez vocea și inima pentru a sta alături de tine. Pentru a te susține. Pe calea mea au fost și mai sunt răni, pe care le transform în muzică.

  Văd tot ceea ce e viu. Onorez tot ceea ce e creat și deschid palmele pentru oportunitatea de a crea.

  Oricare ar fi provocarea ta, sunt alături fără judecare și în certitudine.

  Aplic tehnici de medicină energetică, reiki și alte instrumente, învățate de-a lungul timpului.

  Aliații mei sunt instrumentele muzicale, pictură și natură. Suntem cu toții frați și surori. Avem din naștere dreptul să fim fericiți. La fel cum avem dreptul să avem emoții, să trăim experiențe. Avem dreptul să fim vii. Sunt aici ca să poți merge pe calea ta.

MBN_0414-2-9-1-3.jpg

Laura Dumitrescu - cofondator si terapeut Wayra Astrae

Mai multe detalii aici.

19060108_1860214834299460_27871886973401

Angela Stafii

  Misiunea mea este să stau alături și să te țin de mână: fără judecată, fără grabă, fără modele prestabilite sau etichete.

  Sunt aici pentru tine, indiferent dacă vrei să îți schimbi viața,  să iei o decizie sau că viața îți impune schimbări. 

  Imi place să spun că sunt un pod pentru alți oameni. Sunt aici, pentru o perioadă din viața ta, ca să te susțin ferm și cu blândețe în procesul tău de transformare.

  Aplic un mix de tehnici învățate de-a lungul timpului: consiliere filosofică, programare neurolingvistică, wingwave, arhrologie somatică, medicină energetică. Toate tehnicile sunt testate pe mine în primul rând. Învăț încontinuu.

 

  Oficial am un doctorat în filosofie la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, un master în comunicare socială la SNSPA, București, numeroase stagii profesionale, burse și diplome. am făcut o colecție de etichete, despre care am înțeles că nu servesc la nimic. Decât la creșterea mândriei :)