aaron-burden-zAffziey-50-unsplash.jpg

WORKSHOP

MANIFESTAREA PROSPERITATII: numerologie, mandale de lumina & theta healing

CU

ANCA MARIELA ȘTEFĂNESCU &

ADRIAN VOINEA

Solstitiul de iarna, cea mai lunga noapte din an, pica pe 21 decembrie. Din cele mai vechi timpuri, oamenii au sarbatorit intoarcerea luminii prin diferite ritualuri, crezand in puterea magica a acestei zile de a schimba destinul si indeplini visele cu sprijinul fortelor supreme.

Se consideră că în ziua solstițiului de iarnă este bine să meditezi: fluxul puternic de energie care se îndreaptă din cer spre Pământ amplifică influența benefică a meditației. În această zi, oamenii își arunca obiectele vechi, spunând astfel „adio” trecutului și eliberându-și într-un fel calea spre un viitor fericit.

Profitand de aceasta peroada atat de generoasa energetic venim in intampinarea voastra cu 2 workshopuri numai bune pentru Solstitiu: pe 8 dec., Curatare & Protectie si pe 21 dec., Recunostinta & Abundenta.

Puteti participa doar la unul dintre Workshopuri sau la amandoua pentru o experienta completa de curatare si innoire.DESPRE workshopul CURATARE & PROTECTIE:

In cadrul acestui workshop veti invata diferite metode de a va curata propriul camp energetic si spatiul in care locuiti sau lucrati. Veti invata, de asemeni, metode de protectie a propiului camp si energie.

Este un workshop practic, ce impartaseste tehnici ce pot fi aplicate de catre oricine. In cadrul acestui workshop veti putea pune si intrebari privind situatii concrete.

 

Vet afla in timpul workshopului si de alte produse de protectie si curatare pe care le puteti achizitiona ulterior, daca va doriti, din cadrul centrului Wayra Astrae.


Pentru acest workshop veti avea nevoie de: o lumanare si de aplicatia Zoom

Data, ora: 8 decembrie, ora 18.00

Durata: aprox. 90 de minute

DESPRE workshopul RECUNOSTINTA & ABUNDENTA:

Acest workshop este in sine un puternic ritual stravechi peruvian prin care dam drumul lucrurilor din viata noastra care nu ne mai folosesc si invitam noul si abundenta sa ne inconjoare. Ritualul se numeste Despacho si este o rugaciune vie ce se construieste in proces. Principul lui de baza este recunostinta. Recunostiinta deblocheaza curgerea abundentei.

Aceasta cermonie va fi interactiva, iar toti participantii vor fi invitati sa aduca in proces lucrurile carora doresc sa le dea drumul si dorintele lor. Pentru o transformare rapidă, Despacho-ul va fi ars într-o ceremonie de foc sacru în aceeași noapte.

In plus, in ziua de 21 decembrie intalnirea dintre Saturn si Jupiter in 0 grade in Varsator, potentieza puternic noile inceputuri.

Pentru acest workshop veti avea nevoie de: o piatra si de aplicatia Zoom

Data, ora: 21 decembrie, ora 18.00

 

Durata: aprox. 90 de minute

 

COST:

60 de lei modul individual
90 de lei modul 1 si modul 2 impreuna

PENTRU INSCRIERE:

- te rugam sa trimiti email cu dovada plati integrale pe email contact@wayra-astrae.ro pana la data de 8 decembrie pana in ora 16.00 (pentru participarea la modulul I sau pentru pachetul modul I+II), respectiv 21 decembrie, ora 16 (pentru participarea la modulul II).
- plata se face prin transfer bancar in contul: Banca Transilvania, Wayra Astrae SRL, IBAN: RO49BTRLRONCRT0419073501,
cu specificatie: ”Modul I sau Modul II sau Pachet Solstitiu (in functie de modulele la care doriti sa participati) si numele participantului”
- dupa efectuarea platii vei primi pe email id-ul si parola intalnirii pe ZOOM

LOCAȚIE:

ONLINE via ZOOM 

FACILITATORI:

Monika Puiu

Terapeut Samanic

Laura Dumitrescu

Terapeut Samanic