Seara de Astrologie Experientiala cu Monika Puiu (I)

19 mai, ora 19:00

   Ne-am bucurat mult de “Cursul de Astrologie Experientiala cu Judy Hall” si de modul in care ne-am jucat impreuna vindecandu-ne! Ne-a placut atat de mult cu voi, incat ne-am gandit sa facem o serie de mini workshopuri cu aceasi tema: “Serile de Astrodrama cu Monika Puiu”. Prima intalnire va avea loc pe 30 mai! 

   Una dintre cele mai profunde experiente pe care o poti trai este sa stai in harta ta natala, in configuratia astrologica a energiilor cu care ai venit pe acest pamant. Astrograma este o imagine de-a ta care detine cheile incercarilor vietii tale, drumul tau, lucrurile cu care ai venit pe lume. Ilustrarea grafica, fizica, astrodrama dinamicii tale interne ofera o cale de rezolvare a tensiunilor, blocajelor si conflictului.

   Ne propunem ca in aceasta seara sa creem magia unei astrograme(a unui participant) si sa intrupam planetele a carei energie va vorbi prin noi, apoi sa stam la o discutie in care sa ne dam feedback, alaturi de un ceai si de niste prajiturele. Este o seara in care creierul nostru ia o pauza, iar noi ne dam voie sa simtim! Ne dam voie sa vedem!
   Alege, cine vrei sa fii? Ce planeta te cheama? In ce domeniu al vietii tale nu gasesti raspuns? Nu vei primi un raspuns in minte, il vei simti, il vei sti pur si simplu!
   Daca esti astrolog, vino sa simti in corp energia planetelor! Vino sa aprofundezi cunostiintele pe care le ai, sa simti energiile, sa iesi din teorie!

   Locatia: Sediul Wayra Astrae – Strada Teheran, nr. 17, parter, interfon 2 clopotel, sector 1, Bucuresti

   Data: 30 mai, ora 19:00

   Pret: • pentru astrograma 100 lei(un loc)
             • pentru rol de planeta 45 lei(12 locuri)

   Nu este nevoie de cunostinte astrologice pentru a participa la workshop!

   Locurile sunt limitate la 13, de aceea avem rugamintea de a face inscrieri ferme printr-un e-mail la adresa: contact@wayra-astrae.ro
   Va raspundem cu drag la intrebari la numarul de telefon: 0720 000 031