swati-h-das-dMyInK8VF-I-unsplash_edited.

WORKSHOP

SIMBOLISTICA SI MANDALA PRENUMELUI

cu Anca Mariela Ștefănescu

Te-ai intrebat vreodata de ce ai primit la nastere prenumele pe care il porti? Cine si de ce ti l-a dat? Ce semnifica acesta si care a fost intentia constienta sau inconstienta a prenumelui tau?

Prenumele nostru are multe semnificatii care pot dezvalui lucruri despre noi de care poate nu suntem constienti, iar intelegandu-le sa ne putem schimba perspectiva si poate chiar viata.

Te invit la un atelier in care imbin tehnica Mandalelor de Lumina si simbolistica din terapia Recall Healing.

La inceput voi explica fiecarui participant care e simbolistica prenumelui personal, iar apoi fiecare va crea mandala de vindecare pentru acest prenume.

Dupa atelier fiecare participant va primi suportul de mandala de manifestare a prenumelui propriu si o alta tema care reiese in urma creari mandalei de vindecare.

DESPRE MANDALELE DE LUMINĂ:

Sunt mandale calculate pe baza Sirului Fibonacci, care reprezinta principiul evolutiei a tot ce e organic pe aceasta planeta.

“Mandalele de lumină, bazate pe codul lui Fibonacci, alcătuiesc, prin formele lor geometrice, limbajul Luminii, funcţionând ca transmiţători de informaţie. Noi înşine fiind purtători ai codului cosmic (noi suntem microcosmos în macrocosmos), mandalele activează acest cod spiritual în ADN-ul nostru, care constituie moştenirea noastră ancestrală.
Mandalele ne ajută să ne regăsim adevăratul sine. Energiile lor armonizează corpurile noastre energetice, cu efecte benefice asupra corpului nostru fizic. Mandalele constituie puntea de legătură între planurile dimensionale superioare, de substanţă rafinată, şi corpurile tridimensionale.”
Ursula Irrgang (creatoarea Mandalelor de Lumina)

Mandalele se conecteaza la toate nivelele ADN-ului si restabilesc rezonanta cu ordinea divina codificata in fiecare celula, sustinandu-ne in procesul de constientizare a cauzelor problemelor noastre, dizolvand cu blandete blocajele.

Nerecomandat femeilor insarcinate.

CE AI NEVOIE (pentru workshop):

 

  • sa-ti imprimi pe o foaie A4 suportul de mandala 

  • creioane colorate + creion normal + radiera + ascutitoare,

  • conexiune la internet si aplicatia Zoom (laptop/desktop sau telefon),

  • timp si spatiu pentru tine sa poti crea in liniste mandala

DATA:

  • vineri, 16 APRILIE, ora 18.00, ONLINE, pe platforma Zoom

 

PREȚ:

  • Sesiune unica - 99 lei

 

DURATĂ APROXIMATIVĂ:

  • 3h

 

PENTRU INSCRIERI:

 

  • te rugam sa trimiti email cu data ta de nastere si dovada plati integrale pe email contact@wayra-astrae.ro pana la data de 14 aprilie.

  • plata se face prin transfer bancar in contul: Banca Transilvania, Wayra Astrae SRL, IBAN: RO49BTRLRONCRT0419073501, cu specificatie: ”Workshop simbolistica numelui si numele cursantului”

  • dupa efectuarea platii vei primi pe email suportul de mandala pe care sa-l imprimi si id-ul si parola intalnirii pe ZOOM

LOCAȚIE:

ONLINE via ZOOM 

FACILITATOR:

Anca Mariela Stefanescu