Terapie de Cuplu

si de Familie

“ Familiile sunt ca si ramurile unui copac: crestem fiecare in directii diferite, dar radacinile ne raman aceleasi.” 

Nimeni si nimic nu ne-a pregatit pentru meseria de parinte sau fiu/fiica. Intelegem si ne raportam la lume prin lentilele cu care au privit parintii nostri, si ei prin lupa parintilor lor si tot asa. Lumea insa Evolueaza cu o viteza ametitoare, iar generatiile noi vin cu “echipament” si sistem de valori si emotii tot mai complexe. Astfel, modul in care iau decizii cei dinaintea noastra sau chiar cei cu care traim, modul in care aleg sa se raporteze ei in contextul familial, la birou sau in societate pot deveni adevarate provocari, daca nu intelegem ce e in spatele acestor manifestari. Totusi sunt indicii care sa ne explice tuturor cum ajungem sa preluam anumite comportamente sau actiuni intr-un mod inconstient, aproape de necontrolat, din generatie in generatie.

Insitutul McGoldrick a gasit cele mai pertinente astfel de raspunsuri in studiul genomului din arborele familial si totodata legaturile formidabile intre generatii. Pe scurt, cum faptele petrecute în trecutul familiei noastre ajung sa ne modeleze comportamentul poate inconstient de astazi. Chiar şi evenimente care au avut loc cu mult inainte de a ne naşte si despre care nu am stiut niciodata ar putea ajunge sa ne influenteze semnificativ in cele mai nebanuite moduri.

Avem astfel o noua metoda de autocunoastre, de intelegere profunda a conexiunilor dintre noi si generatiile anterioare familiei actuale. Este despre eu, noi si cei care au fost inaintea noastra, despre cum si de ce alegem sa fim azi intr-un anumit tip de film in familiile din care facem parte.

Faptele petrecute în trecutul familiei noastre ajung sa ne modeleze comportamentul poate inconstient de astazi.

”Familiile sunt ca si ramurile unui copac: crestem fiecare in directii diferite, dar radacinile ne raman aceleasi.”

Cost: 

  • 350 lei / ședința 

Durata aproximativa: 

  • 90 min/ sesiune

Facilitator:

Anda Marian