Terapie 

somato - psihopedagogica

Regaseste-ti starea de bine la nivel fizic si psiho-emotional!

  Terapiile somato-psihopedagogice isi au radacinile in sensibilitatea trupului, in ascultarea si atingerea subtila a lui pentru a-l pune in miscare. Corpul devine un loc de experimentare a sinelui, o poarta pentru intalnirea cu partea sensibila din propria fiinta, pentru restaurarea unitatii, legaturii intre corp si psihic, intre simtire si gandire, pentru schimbarea relatiei pe care persoana o are cu viata sa.

  Instrumentele de lucru sunt:

 1. Fasciaterapia: tratamentul manual al fasciilor la nivelul intregului corp cu scopul general de a le destinde. Acest tesut, fascia, acopera, structureaza si conecteaza toate partile corpului nostru: muschii, oasele, organele, nervii, venele, arterele, tendoanele etc. si are particularitatea de a reacționa si a se adapta in mod continuu in functie de activitatile noastre fizice si mentale;

 2. Gimnastica senzoriala: in picioare sau așezat pe scaun, pacientul efectueaza mișcari lente propuse de terapeut, care ii permit să iși simta din nou corpul si sa intre in relatie constienta cu universul interior;

 3. Introspectia senzoriala: ne invața cum sa ne ascultam si observam pe noi insine, cum sa intram într-un raport cu mișcarea noastra interna;

 4. Interviul: în cadrul interviului terapeutul il invita pe pacient sa-și descrie experienta traita prin cuvant, sa o valorizeze si sa o inteleaga.

 

  Aceste terapii sunt pentru tine daca:

 • iti doresti sa te destinzi fizic si mental

 • vrei sa raspunzi mai bine la stres

 • iti doresti sa comunici mai usor

 • iti doresti sa te simti mai bine cu tine insuti si cu lumea din jur

 • traversezi o perioada de schimbare adanca si ai nevoie de sprijin pentru a face fata (divort, nastere, boala, doliu…)

 • cauti un sens existential

 

  Domeniile de aplicare sunt diverse, de la acompanierea individului in recuperarea la nivel fizic si mentinerea starii generale de bine, la partea de dezvoltare personala, la zona de educatie, arta, coaching in cadrul companiilor, etc.

Cost: 200 Lei / ședința

Durată aproximativă: 60 - 90 min

Despre Gabriela Apostol

Intocmai precum samanta ce poarta in ea potentialul pentru propria devenire, cred ca fiecare dintre noi avem capacitatea si resursele de autoreglare si echilibrare si putem gasi caile spre starea profunda de bine.

Insotesc oamenii in calatoria si in procesul lor de constientizare si de gestionare a obstacolelor care pot aparea si ii pot impiedica sa traiasca liber, neingradit, nesufocat, in armonie cu natura lor interioara si cu tot ceea ce ii inconjoara.

Ii ajut sa se descopere dincolo de obisnuinte, de modul de a trai pe pilot automat, sa simta si sa experimenteze cum e acolo si cum pot trai altfel, sa-si descopere reperele interne, proprii lor si care poarta in ele toate resursele vitale si solutiile pentru situatiile de viata cu care se confrunta.

Indrum oamenii sa-si hraneasca si sa-si manifeste potentialul creativ si proiectele de viata.

 

Facilitez acest parcurs cu blandete si sustinere, acordandu-le in acelasi timp oamenilor spatiu sa se simta confortabili cu ei insisi, exact asa cum sunt in fiecare moment.

 

Gabriela a absolvit Academia de Studii Economice, Bucuresti, a lucrat 18 ani in domeniul Resurse Umane si din 2016 a ales sa se formeze in mai multe discipline de acompaniere a individului (Solution Focus Coaching, Pedagog de Recuperare, Somato-psihopedagogie Perceptiva).

La Wayra Astrae tine sesiuni de coaching, faciliteaza workshop-uri si realizeaza terapii in zona de dezvoltare personala. 

Pentru detalii și programări ne puteți contacta la 0720 000 031 sau pe contact@wayra-astrae.ro.

 • Facebook - Black Circle
 • Instagram - Black Circle