wuilmar-matias-morales-1382765-unsplash_

Sesiuni private de vindecare 

cu

DAVID EASTOE

13 -14 mai

Aceste vindecări sunt pentru tine dacă:

• Ești in mijlocul unor schimbari dorite, nedorite sau chiar impuse
• Atragi oameni nepotriviti in viata ta
• Vrei sa incepi ceva nou si esti inca in mijlocul povestilor vechi
• In viata ta exista un conflict mult expandat
• Daca atragi indivie si deochi
• Daca intalnesti din nou si din nou aceleasi obstacole

Sedintele de vindecare implica dozarea si aplicarea esentelor Petaltone in chakre, precum si unele tehnci speciale de curatare a energiei, care ajuta la eliminarea din aura a legaturilor si a gandurilor care nu ne mai folosesc. David va folosi medicina Hawaian Plant Spirit a carui creator este.

Sesiunile vor fi scurte, dar eficiente și se va lucra in limitele energetice sigure pentru acest context. Totuși, terapia va fi puternica ... recomandam ca dupa terapie sa va lasati putin timp de odihna! Va invitam cu drag sa ramaneti in linistea spatiului Wayra Astrae!

* sesiunile vor fi tinute in limba engleza. In afara de un mic interviul, sesiunea va fi energetica.


Durata aproximativă: 30 min


Pret: 260 lei


Adresa: Str. Teheran, nr.17, parter, interfon 2 si clopotel, sector 1, Bucuresti

Despre David:

  David Eastoe a început căutarea unei căi spirituale în 1974 cu ajutorul unor Lama Tibetani aflati în Europa. Acest lucru a fost urmat de șapte ani de studiu în tradițiile occidentale ale misterului.

 

  David nu a visat niciodată că va lucra într-o zi cu plantele; el este muzician și sa calificat ca terapeut prin sunet, la sfatul unui profesor tibetan. Lucrul sau unic cu boluri tibetane a atras crearea unui documentar de pe BBC Radio 4, precum și ateliere de succes in întreaga lume. Câțiva ani mai târziu, el a învățat să lucreze si sa detecteze cu pendulul, și, cautand sfaturi în meditație, a început să se conecteze cu plantele si sa comunice cu ele. David a învățat cum să facă esențe din energia plantelor care se aplica direct in aura fără a fi nevoie să fie luate pe plan intern, rezultând schimbări energetice foarte puternice. Aceste esente au primit numele de: Petaltone Essences. Există acum peste 200 de esențe culese din întreaga lume, puternice si eficiente, putand fi folosite pentru a realiza schimbări energetice diferite. După aproape 27 de ani de călătorie, predare și cercetare la nivel mondial, David a dezvoltat o formă unică de șamanism cu ajutorul spiritelor plantelor.

 

  Energiile din plante sunt folosite pentru a descompune și dizolva complet modelele energetice problematice și forme de gândire existente în câmpul energetic al fiecărei persoane, eliberând energiile captate și clientul de influența nevăzută și adesea restrictiva a acestor structuri.

www.petaltone.co.uk

david eastoe_edited.jpg

Pentru detalii și programări ne puteți contacta la 0720 000 031 sau pe contact@wayra-astrae.ro.