jude-beck-Vtq1oSAEgHc-unsplash.jpg

terapii private

TERAPII PRIVATE: 

SOMATO - PSIHOPEDAGOGIE

Dragilor,
Gabriela Apostol vine la noi, la Wayra Astrae, pentru o zi intreaga de cele mai blande terapii cu rezultate foarte adanci. Din experienta proprie, Gabriela aduce linistea profunda in corp, linistea in care refacerea ta are loc de manifestare.

 

DATA:

 

  • joi, 27 februarie

Avem disponibile 5 terapii intre orele:

  •   9.30 - 11.00

  • 11.00 - 12.30

  • 12.30 - 14.00

  • 14.00 - 15.30

  • 15.30 - 17.00

 

PREȚ:

  • 210 lei / ședință

  • 950 lei/ pachet de 5 ședințe consecutive cu frecvența 1/ săptămână (10% reducere)

 

DURATĂ APROXIMATIVĂ:

  • 60 - 90 min

 

INSCRIERI:

 


Regaseste-ti starea de bine la nivel fizic si psiho-emotional!

DESPRE TERAPIE:


Terapiile somato-psihopedagogice isi au radacinile in sensibilitatea trupului, in ascultarea si atingerea subtila a lui pentru a-l pune in miscare. Corpul devine un loc de experimentare a sinelui, o poarta pentru intalnirea cu partea sensibila din propria fiinta, pentru restaurarea unitatii, legaturii intre corp si psihic, intre simtire si gandire, pentru schimbarea relatiei pe care persoana o are cu viata sa.
 


INSRUMENTELE DE LUCRU SUNT:


1. Fasciaterapia: tratamentul manual al fasciilor la nivelul intregului corp cu scopul general de a le destinde. Acest tesut, fascia, acopera, structureaza si conecteaza toate partile corpului nostru: muschii, oasele, organele, nervii, venele, arterele, tendoanele etc. si are particularitatea de a reacționa si a se adapta in mod continuu in functie de activitatile noastre fizice si mentale;

2. Gimnastica senzoriala: in picioare sau așezat pe scaun, pacientul efectueaza mișcari lente propuse de terapeut, care ii permit să iși simta din nou corpul si sa intre in relatie constienta cu universul interior;

3. Introspectia senzoriala: ne invața cum sa ne ascultam si observam pe noi insine, cum sa intram într-un raport cu mișcarea noastra interna;

4. Interviul: în cadrul interviului terapeutul il invita pe pacient sa-și descrie experienta traita prin cuvant, sa o valorizeze si sa o inteleaga.

 

ACESTE TERAPII SUNT PENTRU TINE DACĂ:


- iti doresti sa te simti mai bine cu tine insuti si cu lumea din jur
traversezi o perioada de schimbare adanca si ai nevoie de sprijin pentru a face fata (divort, nastere, boala, doliu…)
- cauti un sens existential
- iti doresti sa te destinzi fizic si mental
- vrei sa raspunzi mai bine la stres
- iti doresti sa comunici mai usor

FACILITATOR:

Gabriela Apostol

La Wayra Astrae, Gabriela Apostol tine sesiuni de coaching, faciliteaza workshop-uri si realizeaza terapii in zona de dezvoltare personala.

 

”Insotesc oamenii in calatoria si in procesul lor de constientizare si de gestionare a obstacolelor care pot aparea si ii pot impiedica sa traiasca liber, neingradit, nesufocat, in armonie cu natura lor interioara si cu tot ceea ce ii inconjoara.

Ii ajut sa se descopere dincolo de obisnuinte, de modul de a trai pe pilot automat, sa simta si sa experimenteze cum e acolo si cum pot trai altfel, sa-si descopere reperele interne, proprii lor si care poarta in ele toate resursele vitale si solutiile pentru situatiile de viata cu care se confrunta.

Indrum oamenii sa-si hraneasca si sa-si manifeste potentialul creativ si proiectele de viata.

Facilitez acest parcurs cu blandete si sustinere, acordandu-le in acelasi timp oamenilor spatiu sa se simta confortabili cu ei insisi, exact asa cum sunt in fiecare moment.” 

Gabriela Apostol