Image by Erwan Hesry

TOMBOLA 2021

Wayra Astrae

Anul Nou vine cu daruri!

Dragilor, fie ca noul an sa va aduca pace, armonie, abundenta si iubire!

Celor care s-au pierdut, fie sa va regasiti drumul si bucuria vietii! Celor care cauta iubirea, fie sa simtiti cum ea ne inconjoara. Celor care cauta abundenta, fie sa va dati voie sa manifestati! Celor care au incheiat etape, fie sa va gasiti pacea, iar apoi claritatea si entuziasmul noului.

 

Pentru ca aceste binecuvantari sa se manifeste mai usor in viata voastra, va intampinam cu o surpriza!

Anul nou vine cu Daruri: TOMBOLA WAYRA ASTRAE 2021

Va invitam sa participati la Tombola Wayra Astrae abonandu-va cu adresa de email si numarul de telefon la newsletterul nostru! Hai sa incepeti noul an cu plin!

Cu drag,

Familia Wayra Astrae

CASTIGATORI TOMBOLA WAYRA ASTRAE 2021!

• 1 participare la Atelierele de Mandale de Lumina & Theta Healing:

- Anda Marian

- Ruxandra Voicu

- Bocan Florica

• 1 sedinta privata de Theta Healing:

- Bertea Otilia

• 1 sedinta privata de Numerologie

- Adriana Sofron

• 1 terapie samanica

- Teodora Koletsis

• 1 Astrograma Experientiala

- Catrinoiu Ancuta

• 1 Astrograma Mayasa

- Oana Nastase

• 1 Ritual Despacho

- Mihalte Daniela

• 1 sedinta de Kuia Limpia

- Chiuariu Liliana

Dragilor, felicitari!

Revenim in cursul zilei de luni, 4 ianuarie, cu detalii pentru a intra in posesia premiilor, pe email in privat.

Noul an sa vina cu sanatate si profunzime, sa avem curajul sa privim cu sinceritate in sufletul nostru! Fie sa se manifeste binele vostru cel mai inalt, cu iubire, abundenta, pace si bucurie. LA MULTI ANI!

Multumim pentru increderea acordata in 2020, va asteptam cu inima deschisa si in 2021 pentru a va insoti in vindecarea personala!

Sa ne revedem cu bine,

Familia Wayra Astrae

O participare la Atelierele de Mandale de Lumina & Theta Healing x 3 

numerologie_edited.jpg

 

O sedinta privata de Numerologie

despacho mama.jpg

 

Un ritual Despacho

casey-horner-265UjRsLgd8-unsplash (1).jp

 

O sedinta privata de Theta Healing

Stone Tower

 

O sedinta Kuya Limpia

Premii:

valoare totala a premiilor este de 1755 lei

CUM MA INSCRIU?

 

1. Aboneaza-te la newsletterul nostru completand adresa ta de email si numarul tau de telefon in formularul de mai jos.

2. Trimite un e-mail pe: contact@wayra-astrae.ro cu textul: ”Inscriere TOMBOLA WAYRA ASTRAE 2021, nume si prenume”.

3. Dupa verificarea bazei de abonati, vei primi un e-mail de validare a inscrierii.

Inscrierile sunt deschise pana pe 31 decembrie 2020, miezul noptii.

Extragerea are loc pe 1 ianuarie 2021, ora 10.00. Castigatorii vor fi anuntati oficial pe site-ul Wayra Astrae (www.wayra-astrae.ro) si in privat prin e-mail sau telefon.

Regulamentul Tombolei:


organizat de WAYRA ASTRAE SRL in perioada 17 decembrie - 31 decembrie 2020

1. Organizatorul campaniei
Organizatorul campaniei “Anul Nou vine cu daruri: TOMBOLA Wayra Astrae 2021” este Wayra Astrae SRL, persoana juridica de nationalitate romana cu sediul social in Bucuresti, str. Teheran 17, avand Cod Unic de Inregistrare 38354757 denumita in continuare “Wayra Astrae” sau “Organizatorul”,

Campania promotionala se va derula cu respectarea prevederilor prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii.

2. Durata campaniei si aria de desfasurare
Campania promotionala campaniei “Anul Nou vine cu daruri: TOMBOLA Wayra Astrae 2021” va avea loc in perioada 17 decembrie - 31 decembrie 2020, urmand sa fie organizata si sa se desfasoare online.

3. Dreptul la participare
Poate participa la tombola orice persoana fizica ce are varsta implinita de 18 ani si care este deja inscrisa in baza de contacte a newsletterului Wayra Astrae sau persoane fizice ce se inscriu in baza de date a newsletterului Wayra Astrae.
La TOMBOLA Wayra Astrae 2021 nu au dreptul sa participe:

 • angajatii si persoanele fizice autorizate sau independente care isi desfasoara activitatea pe baza unor contracte de colaborare in cadrul WAYRA ASTRAE SRL, sotiile/sotii precum si rudele de gradul I ale acestora

 • persoane care nu au implinit 18 ani

 • nerecomandat persoanelor care sufera de boli psihice diagnosticate, care sunt in tratament medicamentos. Deoarece premiile constau in servicii energetice sensibile, ne rezervam dreptul de a nu presta un anumit serviciu daca consideram ca acesta ar putea sa dauneze clientului.

4. Mecanismul tombolei
Inscrierea in tombola se face in baza unui email trimis la adresa: contact@wayra-astrae.ro 
cu textul: ”Inscriere TOMBOLA WAYRA ASTRAE 2021, nume si prenume”. Dupa verificarea bazei de abonati, participantul va primi un e-mail de validare a inscrierii. In cazul in care participantul nu face parte din baza de date a newsletterului Wayra Astrae, inscrierea este considerata nula.

Extragerea castigatorilor va avea loc pe 1 ianuarie 2021 la ora 10.00, prin programul random.org.

Wayra Astrae va anunta castigatorii care au libertatea de a accepta sau nu premiile, in termen de 10 (zece) zile lucratoare de la data incheierii tragerii la sorti, prin mijloacele de contact specificate in formularul completat.
Numele castigatorilor vor fi publicate pe site-ul www.wayra-astrae.ro dupa contactarea acestora.

5. Premiile
Premiile care pot fi castigate la tombola prin tragere la sorti, in cadrul campaniei promotionale “Anul Nou vine cu daruri: TOMBOLA Wayra Astrae 2021” sunt urmatoarele:

 • 1 participare la Atelierele de Mandale de Lumina & Theta Healing (3 sesiuni in joc) - sesiunile se desfasoara online pe platforma ZOOM (neindicat femeilor insarcinate); se tine in limba romana

 • 1 sedinta privata de Theta Healing - sedinta se desfasoara online pe platforma ZOOM (neindicat femeilor insarcinate); se poate tine in limba romana, engleza, franceza

 • 1 sedinta privata de Numerologie - sedinta se desfasoara online pe platforma ZOOM; se tine in limba romana

 • 1 terapie samanica; se desfasoara fizic, in sediul nostru din Bucuresti; nu se poate desfasura in conditiile in care clientul sufera de boli psihice; se poate tine in limba romana, engleza, germana

 • 1 Astrograma Experientiala; se desfasoara fizic, in sediul nostru din Bucuresti; se poate tine in limba romana, engleza, germana

 • 1 Astrograma Mayasa - sedinta se poate desfasura si online pe platforma ZOOM; se poate tine in limba romana, engleza

 • 1 Ritual Despacho - sedinta se poate desfasura si online pe platforma ZOOM; se poate tine in limba romana, engleza, germana

 • 1 sedinta de Kuia Limpia; se desfasoara fizic, in sediul nostru din Bucuresti

Detalii despre fiecare terapie in parte gasiti in site, pe pagina dedicata fiecareia

Premiile sunt oferite sub forma de vouchere online sau fizice si pot fi folosite o singura data, pana pe data de 1 iulie 2021.

Premiile sunt nenominale, dar trebuie revendicate de catre persoana care s-a inscris in concurs.

Deoarece premiile constau in servicii energetice sensibile, ne rezervam dreptul de a nu presta un anumit serviciu daca consideram ca acesta ar putea sa dauneze clientului. Serviciile prestate nu tin loc de diagnostic sau tratament medical.

6. Alternativele premiilor
Castigatorii premiilor in vouchere nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau alte obiecte in schimbul premiilor si nici nu pot solicita modificarea parametrilor premiilor.

 

7. Incetarea promotiei
Prezenta promotie poate inceta numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, caz fortuit, conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Campanie.