49769282_1001563553374038_72107151603972

TREAZ - În peștera străbunilor

cu Alexandru Anton

- 18 aprilie -

Despre Alexandru:

"Crescut atat la oras, cat si printre cantecele si jocurile satului romanesc, am fost dintotdeauna fascinat de natura si de oameni. Am trait intens diferentele de la sat la oras, dar nu m-am gandit niciodata ca ar trebui sa aleg intre ele – astfel ca astazi sunt un calator care savureaza unicitatea fiecarui loc si a fiecarui om intalnit, creand legaturi deschizatoare de drumuri si aducatoare de inspiratie.
Dupa ce mult timp am crezut ca voi imbratisa o cariera de informatician programator, am avut parte de o explozie emotionala care mi-a aratat ca potentialul meu era mult mai variat si ca de fapt am nevoie sa imi exprim trairile (nu doar sa gandesc si sa calculez) – prin scris, prin pictura, prin cantec, prin dans – nu conteaza cum, doar sa o fac, daca am vreo pretentie la sanatate si echilibru, ca sa nu mai vorbim de fericire.
Pasul de cotitura s-a manifestat apoi prin urmarea cursurilor facultatii de psihologie si s-a continuat prin formari in şamanism, constelaţii familiale si vindecarea traumei transgeneraţionale. In 2010 am avut primul contact cu cantarea guturala siberiana (throat-singing) la atelierul de vindecare prin sunet cu Vladislav Matrenitsky si de-atunci am ramas fascinat de aceste sunete. Am calatorit apoi la originea cantarii guturale, in Republica Tuva, la festivalul “Intalnirea celor 13 samani”, iar in 2016, fascinat si mai mult de samanismul siberian, am zburat cateva mii de kilometri pana in Republica Sakha, acolo unde oamenii canta si natura raspunde.
Mi-este cel mai usor sa ma conectez la inima mea prin cantec. Asa cum m-a oglindit o persoana apropiata mie, atunci cand cant dau jos un “dop” de la inima si las cantecul din inima sa se reverse in mine si in jurul meu. In acest spatiu, granitele dintre oameni se pot dizolva si putem rezona impreuna cu adevarat."

52417181_629046434223363_643150568799757

  CALATORIE CU CANTEC SI TOBA SAMANICA PENTRU TREZIREA POTENTIALULUI MOSTENIT.

  Relaxeaza-te si hai calare pe sunet prin universul interior! Ce vei auzi nu a mai fost si nu va mai fi cantat niciodata, pentru ca reflecta prezenta ta in acest spatiu si timp.

  Te invit sa iti lasi celulele sa danseze. Sunetul este un mijloc excelent de interiorizare si de trezire la viata a simturilor. Cantecul venit din inspiratie te va spala de stres si iti va aduce claritatea cu care poti gasi solutii la provocarile vietii moderne.

  Atunci cand mintea rationala este relaxata, putem merge dincolo de ea si ceea ce se numeste „miraculos” devine natural.        Putem accesa simturi si dimensiuni din noi pe care nu stiam ca le avem, si astfel apar resurse pentru ceea ce percepeam pana acum ca este greu sau imposibil.

  Calitatea libera si intuitiva a cantecului are forta sa trezeasca in fiecare starea de care are nevoie si sa ne deschida pentru a primi inspiratia, readucandu-ne aminte de armonia noastra naturala si de interconectarea cu toate fiintele.
  Instrumentele vor fi vocea stiutoare de throat-singing siberian si toba samanica.


  Vino daca iti doresti:
- reconectarea la sentimentul de libertate
- relaxare profunda prin vibratia traita la nivel celular
- impamantare
- activarea abilitatii de autovindecare a corpului
- cresterea cantitatii de energie din organe

 

  • Data: 18 aprilie, ora 19.00 - 20.00

  • Locatie: Strada Teheran, nr.17, parter, interfon 2, sector 1, Bucuresti

  • Cost: 50 lei

Va rugam sa fiti punctuali - vom opri accesul la ora 19.00 pentru a nu-i deranja pe cei aflati deja in calatorie.

 

Inscriere:- cei interesati sunt rugati sa ne trimita un email la contact@wayra-astrae.ro


Locurile sunt limitate.

Samanul sunetului: Alexandru Anton