71249620_441631236469259_450257928487488

TREAZ - Cantec de inradacinare

cu Alexandru Anton

-13 octombrie -

  CALATORIE CU CANTEC SI TOBA SAMANICA PENTRU TREZIREA CONEXIUNII CU PAMANTUL

Dragi prieteni,

Intors proaspat din Siberia si Mongolia, inca plin de fascinatia peisajelor salbatice nemarginite, cant pentru ca fiecare dintre noi sa se reconecteze la forta naturala din adancuri.
Relaxeaza-te si hai calare pe sunet prin universul interior! Ce vei auzi nu a mai fost si nu va mai fi cantat niciodata, pentru ca reflecta prezenta ta in acest spatiu si timp.

Alexandru Anton


Lasa-ti celulele sa danseze. Sunetul este un mijloc excelent de interiorizare si de trezire la viata a simturilor. Cantecul venit din inspiratie te va spala de stres si iti va aduce claritatea cu care poti gasi solutii la provocarile vietii moderne.

Atunci cand mintea rationala este relaxata, putem merge dincolo de limitarile ei si atunci ceea ce se numeste „miraculos” devine natural. Putem accesa simturi si dimensiuni din noi pe care nu stiam ca le avem, si astfel apar resurse pentru ceea ce percepeam pana acum ca este imposibil.

Calitatea libera si intuitiva a cantecului are forta sa trezeasca in fiecare dintre noi potentialul natural: starea de iubire si putere in armonie si conectare cu tot ce ne inconjoara.
Instrumentele vor fi vocea stiutoare de throat-singing siberian si toba samanica.

Vino daca iti doresti:
- impamantare si trezirea energiei vitale
- reconectarea la starea de de libertate
- dizolvarea emotiilor stagnante
- relaxare profunda prin vibratia traita la nivel celular
- activarea abilitatii de autovindecare a corpului


Data: 13 octombrie, ora 17.00 - 19.00

• Locatie: Strada Teheran, nr.17, parter, interfon 2, sector 1, Bucuresti

• Cost: 75 lei

Va rugam sa sositi inaintea orei de inceput - vom opri accesul la ora 17.00 pentru a nu-i deranja pe cei aflati deja in calatorie.

Inscriere:
- inscrierile se fac via. email la contact@wayra-astrae.ro sau prin telefon la: 0720 000 031

Locurile sunt limitate.

Culegatorul de sunete: Alexandru Anton

52417181_629046434223363_643150568799757

Despre Alexandru:

"Crescut atat la oras, cat si printre cantecele si jocurile satului romanesc, am fost dintotdeauna fascinat de natura si de oameni. Am trait intens diferentele de la sat la oras, dar nu m-am gandit niciodata ca ar trebui sa aleg intre ele – astfel ca astazi sunt un calator care savureaza unicitatea fiecarui loc si a fiecarui om intalnit, creand legaturi deschizatoare de drumuri si aducatoare de inspiratie.
Dupa ce mult timp am crezut ca voi imbratisa o cariera de informatician programator, am avut parte de o explozie emotionala care mi-a aratat ca potentialul meu era mult mai variat si ca de fapt am nevoie sa imi exprim trairile (nu doar sa gandesc si sa calculez) – prin scris, prin pictura, prin cantec, prin dans – nu conteaza cum, doar sa o fac, daca am vreo pretentie la sanatate si echilibru, ca sa nu mai vorbim de fericire.
Pasul de cotitura s-a manifestat apoi prin urmarea cursurilor facultatii de psihologie si s-a continuat prin formari in şamanism, constelaţii familiale si vindecarea traumei transgeneraţionale. In 2010 am avut primul contact cu cantarea guturala siberiana (throat-singing) la atelierul de vindecare prin sunet cu Vladislav Matrenitsky si de-atunci am ramas fascinat de aceste sunete. Am calatorit apoi la originea cantarii guturale, in Republica Tuva, la festivalul “Intalnirea celor 13 samani”, iar in 2016, fascinat si mai mult de samanismul siberian, am zburat cateva mii de kilometri pana in Republica Sakha, acolo unde oamenii canta si natura raspunde.
Mi-este cel mai usor sa ma conectez la inima mea prin cantec. Asa cum m-a oglindit o persoana apropiata mie, atunci cand cant dau jos un “dop” de la inima si las cantecul din inima sa se reverse in mine si in jurul meu. In acest spatiu, granitele dintre oameni se pot dizolva si putem rezona impreuna cu adevarat."