triunghiul-dramatic-as-640x377.jpg

WORKSHOP

Triunghiul dramei modul I

- VICTIMA -

cu Violeta Constantinescu

27 - 28 septembrie

NOU: O ABORDARE LA NIVEL ENERGETIC A CELOR 3 ROLURI MAJORE pe care le “jucam” inconstient, cu totii , in viata noastra: VICTIMA, SALVATORUL si AGRESORUL. 
          

Ori de câte ori ne simțim copleșiti de de furie, vina, rusine, neputința sau tristete, suntem blocați intr-unul din ”rolurile“ psihologice din TRIUNGHIUL DRAMEI (supranumit si “ triunghiul lipsirii de putere”) si in dinamica energetică a acestuia, care generează -la nesfârșit- relații conflictuale, disfuncționale, atât cu cei din jur cat si cu noi înșine.

Aceste 3 ipostaze simbolice -VICTIMA- SALVATORUL- AGRESORUL- reprezintă, de fapt, cele 3 “fețe” ale Victimei (Salvatorul si Agresorul fiind 2 manifestări extreme ale stării de Victimă).
Ele sunt ca niște măști care ne tin mici, fara putere autentica, limitați si captivi intr-o poveste care nu este adevarata ci este susținuta doar de credințele noastre limitative despre noi si despre lume (credinte care ajung, din păcate, sa ne dirijeze viața!).

Cand atenția noastra este ațintită sistematic pe problemele carora nu le putem face fața (si nu pe ceea ce am dori, de fapt, sa ni întâmple), atunci ne poziționăm permanent ca victime neputincioase ale evenimentelor din viața noastra si nu mai reușim sa ieșim din drama si suferința...

Exista o diferența majora între a fi descris (ori a te descrie tu însuți) ca victima a unor situații nefericite si respectiv a fi identificat (sau a te identifica tu însuți) cu lipsa de putere caracteristica victimei.
Cand ne asumam acest statut de VICTIMA rămânem permanent in stările emoționale de frustrare, frica si suferința specifice victimei, agățându-ne astfel de aceasta identitate si ajungând, de fapt, sa ne “victimizăm”in fața provocărilor din viața noastra, blocați in neputința de a schimba ceva.

Rămânerea in starea de Victima ne ofera însă si unele avantaje: ne aduce atentia celor din jur si comoditatea celui care “nu poate face nimic“(!) si, mai presus de orice, ne conferă o falsa identitate, o masca sub care ne putem simți (fie si temporar!) ”nevinovați“ si ne-responsabili de situatia neconvenabila in care suntem!

Pentru a ieși din TRIUNGHIUL DRAMEI trebuie sa găsim o mai buna identitate pentru noi înșine decât aceea de VICTIMA - veșnic nefericita, neputincioasa si nemulțumita - indiferent prin ce situații grave sau chiar îngrozitoare am fi trecut!

 


Participând la modulul (workshop -ul) VICTIMA din cadrul Seminarului TRIUNGHIUL DRAMEI vei avea ocazia :


• sa experimentezi  propria ta ipostaza de Victima, sa-i recunosti energia, vocea si postura specifica;
• sa iti depistezi propriile credințe limitative care te tin in rolul de Victima;
• sa afli cum iti poti lua puterea inapoi ca sa iti creezi viața pe care ti-o doresti cu adevarat;
• sa înveti tehnicile psihologice si energetice prin care poti ieși din Triunghiul Dramei, îndrăznind sa te transformi din eterna Victima in Creatorul care găsește, pas cu pas, soluții pentru propria viața;
• sa înveti cum iti poti schimba percepția asupra lumii si vieții tale pentru a-ti regasi speranța si bucuria de viața.

VINO SA ÎNVETI CUM ITI POTI ADUCE IN REALITATE VIAȚA PE CARE TI-O DOREȘTI !

 

 

Programul seminarului cuprinde:

·       Modul 1 – VICTIMA – 27 – 28.09.2019

·       Modul 2 -  SALVATORUL – 25 – 26.10.2019

·       Modul 3 – AGRESORUL -  15 – 16.11.2019

·       Modul 4 – TRIUNGHIUL DRAMEI cu integrarea tuturor celor trei energii (roluri) 13 – 14.12.2019

Program:

·       Vineri: 17.30 – 21.30 (cu pauza de cafea)

·       Sambata: 10.00 – 18.00 (cu pauze de cafea si pauza de masa 13.30- 14.30)

Va rugam sa veniti cu cel putin 15 minute inainte de inceperea seminarului (pentru formalitati de inscriere si acomodare).

Locatie:

·       Centrul de terapii energetice si cursuri pentru suflet Wayra Astrae: Str. Teheran, nr. 17, parter, interfon 2 clopotel, sector 1, Bucuresti

Cost:

·       EARLY BIRD  pana pe 12 septembrie 440 lei (pretul nu cuprinde costul mesei de pranz, dar cuprinde apa/ ceai/ cafea si snack-uri)

·       dupa data de 12 septembrie – 490 lei​

Inscriere:

·       Trimiteti va rog un e-mail de intentie la adresa: contact@wayra-astrae.ro sau sunati la 0720 000 031

·       Achitati avansul de 100 de lei

·       Trimiteti, va rog, dovada platii pe e-mail la adresa: contact@wayra-astrae.ro

Modalitati de plata:

·       avansul 100 de lei la momentul înscrierii asigură participarea

·       plata avansului asigura participarea la modulul pentru care se face inscrierea

·       avansul nu este rambursabil.

(numarul de participanti pe modul este limitat)

Cont bancar pentru avans: 

Wayra Astrae SRL

RO49BTRLRONCRT0419073501

Banca Transilvania

Cu specificatia: ”Avans pentru seminarul Triunghiul dramei, modul 1, numele participantului”

                                           

 

NOTA:

 

1.Pentru participarea la fiecare dintre module nu este necesara nici o pregatire prealabila.

 

Seminarul se adreseaza tuturor celor care s-au saturat de drama si sunt pregatiti sa isi schimbe viata!

 

2.Se recomanda participantilor sa aiba:

- o tinuta lejera(sport) si pantofi/papuci/sosete pentru interior

- caiet/foi/hartie si ceva de scris

 

3. Modulele pot fi abordate de catre participanti independent unul de altul, participarea la unul dintre module nefiind conditionata de participarea la modulele anterioare (se intentioneaza reluarea - la o data ulterioara a tuturor acestor module care compun seminarul ”Triunghiul Dramei”, astfel incat fiecare dintre cei interesati sa poata ”trece” prin fiecare dintre roluri, la un moment dat).

Despre Violeta

        Am vrut, de cand ma stiu, sa ajung sa înțeleg ce se afla dincolo de ceea ce se vede, sa cunosc in profunzime tot ce înseamnă viața, pana la cele mai intime structuri ale materiei si sa aflu ce anume anima totul in Univers 
De-a lungul anilor am citit foarte mult si am studiat cu pasiune, acumulând multe cunoștințe, din diverse domenii, încercând continuu sa înțeleg din ce este “compusă” viața, ce anume face ca totul sa prindă viața la un moment dat si apoi sa se stingă, sa se transforme sau sa dispară din lumea tridimensională in care trăim...
  Pe măsura ce studiam tot mai mult, din tot mai multe domenii, acumulam si stiam tot mai multe dar nimic nu-mi putea umple golul din suflet unde sălășluia, dintotdeauna, un dor nelămurit si o anume neîmplinire pe care nici o știință sau filozofie nu avea puterea sa mi le vindece!...
  Am trecut prin anii tinereții luptându-ma cu vremurile (comunismul, revoluția si degringolada de după...) dar si cu multe evenimente nefericite din viața mea, insa abia cand m-am confruntat cu amenintarea unei boli grave, abia atunci am înțeles ca ceea ce căutam eu, de fapt, nu se afla in cărțile de știință si filozofie!
  Așa a început, de fapt, acum 11 ani, drumul meu spiritual, care m-a făcut sa studiez si sa aprofundez mai întâi diverse tehnici si metode de psihologie aplicată, cu psihologi de renume - cum sunt Jacques Salome si Lise Bourbeau - ajungand ulterior sa ma întâlnesc cu doua dintre culturile care m-au fascinat din tinerețe: cea incasa si cea chineza.
  Am avut norocul sa ma apropii, aproape simultan (in 2012) de aceste doua mari surse de înțelepciune si vindecare - prin ROATA MEDICINEI ȘAMANICE INCASE si respectiv prin QI GONG (arta de a lucra cu energia - “mama” tuturor artelor marțiale) - devenind,cu timpul (ghidată fiind de adevărați Maeștri, care mi-au fost profesori!), atât practicant avansat de Qigong cat si terapeut atestat in medicina energetică samanica.
  Întâlnirea cu aceste doua mari izvoare de vindecare mi-a marcat profund viața si m-a făcut sa înțeleg ca exista o punte spre invizibil, spre tărâmul unde minunile se pot petrece, atunci cand ai curajul sa pășești, la chemarea sufletului tau, pe o cărare al cărui capat nu-l cunosti dar știi, simți, ca te va duce acolo unde imposibilul devine posibil!!
  Învățând sa lucrez cu energia (atât cu cea care ne genereaza emoțiile si gândurile cat si cu cea care ne pulsează in corpul fizic) am reușit sa îmi vindec (in mod aproape “miraculos”!) nu numai corpul fizic dar si sufletul - inlocuind cu bucurie golul din inima si retrezindu-ma, de fapt, la viața!
  Mi-am reamintit astfel ceva ce stiam foarte bine cand eram copil: ca ma simt acasa în natura - pe burta mamei Pamant - ca nu sunt  niciodată singura si ca tot ce ma înconjoară are suflet...

  Așa cum spunea Albert Einstein, exista, de fapt,d oar doua moduri de a-ti trai viața: sa crezi ca nimic nu e magic sau sa crezi ca totul este magic!
  Eu am ales sa cred ca TOTUL ESTE MAGIC si ma bucur ori de câte ori pot sa transmit aceasta mare înțelepciune si oamenilor din jurul meu.
  Cred ca acesta este darul meu pentru lume, pentru oameni, pentru VIAȚA!

VIOLETA CONSTANTINESCU 
• inginer chimist si cercetător științific (absolventa a Facultății de Chimie Organica din cadrul Politehnicii București) 
• Consilier atestat pentru dezvoltare personala
• Terapeut atestat in Medicina energetică samanica incasa 
• Trainer pentru tehnici energetice diverse 
   

14457513_10207033012285578_1206588429506