29791716_1666293723461421_78476393155374

workshop

ASTROLOGIE EXPERIENȚIALĂ

cu Monika Puiu

EXPERIENȚA ATELIERULUI:

Vazandu-ti harta ilustrata grafic si observand dinamica ta interioara apare o intelegere intuitiva a intregii tale fiinte, care te calibreaza la propriul tipar, indiferent de complexitatea lui. Astfel, vei fi pregatit sa urmezi calea de rezolvare a paradoxului si a conflictului.

 

Sa te afli in reprezentarea vizuala a propriei harti natale este o experienta foarte profunda. Mai exact, este o calatorie-experienta catre inima astrologiei, care ofera, fiecaruia in parte, oportunitatea de a sta fizic in propria harta natala si de a se conecta cu Sinele cel mai inalt.

 

In cadrul acestui workshop experiential fiecare participant este invitat sa intre in rolul unei planete si sa vorbeasca in numele acesteia. 12 persoane vor juca rolul planetelor, al Soarelui, al Lunii si pe a lui Chiron**. Rolul tau iti ofera prilejul de a cunoaste fatetele diferite ale energiei tale. De exemplu, in cate moduri poate lupta Marte? Poate fi strateg sau are arma in mana? Care este metoda prin care el obtine ceea ce vrea? Cum ar fi sa il experimentezi in ipostaze variate? Sau care sunt modurile in care comunica Mercur? Doar prin cuvinte? Cum gandeste? Unde se poticneste, unde este usor? Ce probleme poate el sa abia?

 

Este o experienta intensa, pe parcursul unui weekend, in care ai ocazia sa stai in propria astrograma*, sa simti in toate celulele energia unei planete, sa o intelegi, sa o traiesti si sa o integrezi. Totodata, vei intra in dialog cu celelalte planete pentru a clarifica ceea ce iti ofera.

 

PENTRU CINE:

•   persoane deschise spre a-si cunoaste in profunzime propria cale;

•   astrologi care vor sa isi aprofundeze cunostintele;

•  persoane interesate de astrologie care isi doresc sa decifreze aspecte ale vietii lor, cum pot depasi anumite obstacole sau incheia un ciclu de circumstante repetitive.

 

Pentru acest curs nu este nevoie de cunostinte de astrologie.

DATA:

22 feb.: 9:00-18:00 & 23 feb.: 9:00-16:30

ADRESA:

Strada Teheran, nr.17, parter, interfon 2, sector 1, Bucuresti

PRET:

759 lei

 

INSCRIERE:

  • cei interesati sunt rugati sa ne trimita un email la contact@wayra-astrae.ro

  • emailul trebuie sa contina: data, ora si locul nasterii, o fotografie si nivelul de cunostinte astrologice (deloc, interesat, practician, practician cu clienti)

  • la momentul inscrierii se achita un avans de 50%, suma nerambursabila, care asigura rezervarea locului

  • avansul poate fi achitat cash (la sediul nostru, in urma confirmarii telefonice) sau prin transfer bancar in contul: Banca Transilvania, Wayra Astrae SRL,

                                          IBAN: RO49BTRLRONCRT0419073501,

                                  cu specificatie: ”Avans curs astrologie si numele cursantului”

 

DATA LIMITA A INSCRIERII ESTE PE 17 FEBRUARIE.

Ce nu este acest workshop:

  • Nu este nu workshop cu predare, nu scriem

  • Nu dam diploma


* Rolurile planetelor se vor trage la sorti in ziua inceperii workshopului.

Pentru orice detalii va raspundem cu drag la numarul: 0720 000 031

Toate astrogramele vor fi ghidate de catre Monika Puiu.

Mai multe despre Monika: https://www.wayra-astrae.ro/monika-puiu

TESTIMONIALE:

  ”Cand Monika mi-a spus ca a venit randul meu sa stau in astrograma m-am bucurat nespus! La aproape toate Serile ei de Astrologie am fost prezenta si tot timpul am jucat rolul unei planete.

  Am crezut ca dupa atatea terapii samanice, cautari de sine si roluri de planete, nu ma poate surprinde o astrograma experientiala, pentru ca vazusem cum este si facusem inclusiv una privata cu Monika.

  Am pasit in mijlocul astrogramei mele, si, inconjurata fiind de propriile mele planete, niste doamne la care tin mult, am fost coplesita. M-au podidit lacrimile. Am vazut ansamblul schemelor mele de actiune! Tot ce eu incercasem sa imi explic atatia ani, statea defapt altfel. Mintea mea m-a protejat, mi-a ascuns adevaratele motive pentru care evolutia mea nu este atat de rapida precum imi doresc. Sunt propriul meu sabotor.

  In mijlocul astrogramei nu mai ai cum sa te ascunzi de tine. Este ca si cand stai intr-un cerc de oglinzi cu care poti vorbi si ele iti raspund. Am vrut sa fug, sa nu ma vad, mi s-a frant inima, am plans, am ras, m-am simtit revoltata, intristata, am trait frica, am fost vulnerabila, am inteles, am auzit, am vazut. Mi-am deschis inima si am avut parte de una dintre cele mei puternice experiente vindecatoare. Mi-am amintit cine sunt, de ce m-am inchis si de ce nu mai vreau sa stau inchisa. M-am simtit sustinuta si in siguranta tot timpul si de aceea m-am lasat sa ma duc adanc in fiinta mea.

  Au fost 40 de minute intense si eliberatoare! Din acea seara mi s-a schimbat optica. Vad diferit. Este o experienta care schimba viata!

  Daca vrei sa te vezi, vino! ”

Laura Dumitrescu

 ”Am participat la un eveniment similar, anul trecut. A meritat pe deplin. Pot sa spun ca studiez de ceva timp astrologia dar nu sunt o profesionista, energiile create si exprimate in acel workshop m-au uimit, mai ales, pentru ca printre participanti erau persoane care nu aveau decat idei generale despre astrologie...Si, totusi, au reusit sa concretizeze aspecte extraordinare. Singura conditie este sa fii "open mind" si sa las inhibitiile deoparte!”

Lili Oprea

 ”Este un moment unic acela in care simti ca esti sustinut de astre.In momentul in care am fost in mijlocul astrogramei mele , cand Soarele si Luna imparteau acelasi cerc , cand Mercur imi spune ca sunt in centrul atentie lui, cand Uranus imi da de veste de ce este nou in viata mea - sunt cumva si coplesita dar si impulsionata de a continua.
Pe toate aceste experiente le-am intalnit intr-un seminar de astrologie experientiala.
Anul trecut a fost prima data cand am participat , nu aveam nici cea mai mica idee de constientizarile care imi vor aparea in decursul celor cateva ore de prezenta in astrograma.
Cel mai important este ca aceste experiente nu pot fi redate in cuvinte, nu pot fi exemplificate mental- ele trebuie pur si simplu simtite.Asa cum intrebari existentiala de genul ‘cine sunt eu’nu isi pot primi raspunsul cu mintea asa si intelegerea propriei astrograme merge mult mai departe decat hotarele mintii noastre.
Curajul nu vine dintr-o data ca un suvoi, el curge incet picatura cu picatura dar poate umple viata.
Spune ‘ da’ vietii’.
Este un simplu mod de a dansa cu Universul.
Multumesc”

Mirela Ungurenus

 ”Buna seara, Wayra Astrae...reusesc, in sfarsit, sa-mi exprim recunostinta pentru ceea ce am primit in timpul sedintei de constelatii astrologice..Astrograma mea a fost una grea, cu planete dificile si energia a fost innabusitoare...se simtea multa confuzie acolo, cu un Neptun foarte puternic.. Au "muncit" cu mine, pentru mine Monika Puiu si Laura impreuna cu niste doamne superbe carora le multumesc din suflet. Feed-back-ul a fost "sa am rabdare si sa ma bazez mult pe intuitia si forta mea interioara", ceea ce am incercat sa fac si, cu adevarat m-a ajutat. Desigur, mai este de lucru..Monika este un calauzitor cu inima si rabdare, are cunostinte solide de astrologie si tehnica necesara pentru a le pune in practica..♥️♥️♥️ Sper sa reusesc sa ma intorc cat mai repede la voi pentru noi experiente binefacatoare...”

Laura Vasilescu