43452088_1921027681321356_73747608478574

Workshop: Ne jucam cu Petaltone! 

cu Monika Puiu

- 11 iunie -

Ce este Petaltone?
Petaltone este o esenta vibrationala care se aplica in aura. Petaltone este spiritul plantei intr-o sticluta.

Petaltone este foarte variat.
In cele peste 200 de sortimente, David Eastoe, Creatorul Petaltone, a creat esente de protectie, de curatare a spatiului si de armonizare a energiilor!

Cui i se adreseaza Petaltone?
Oricarui curios ce vrea sa vada cum se simte el energia plantelor concentrata intr-o esenta vibrationala Petaltone, la ce foloseste ea si ce poate ea sa ii aduca.

Ce vom face?
Monika Puiu va va introduce in lumea Petaltone, in lumea Spiritelor plantelor. Vom afla ce este Petaltone.

Vom invata sa lucram cu pendulul si vom detecta ce esenta cere corpul nostru. Cu ce esenta ne conectam cel mai puternic? Fiecare esenta are propria ei interpretare ce vorbeste despre noi.

Ne vom conecta cu propriul corp si vom vedea ce simte el.


  Vino daca iti doresti:
- reconectarea la sentimentul de libertate
- relaxare profunda prin vibratia traita la nivel celular
- impamantare
- activarea abilitatii de autovindecare a corpului
- cresterea cantitatii de energie din organe

  • Data: 11 iunie, ora 19.00 - 21.00

  • Locatie: Strada Teheran, nr.17, parter, interfon 2, sector 1, Bucuresti

  • Cost: 40 lei

 

Inscriere: cei interesati sunt rugati sa ne trimita un email la contact@wayra-astrae.ro


Locurile sunt limitate.

Despre David Eastoe:

David Eastoe a început căutarea unei căi spirituale în 1974 cu ajutorul unor Lama Tibetani aflati în Europa. Acest lucru a fost urmat de șapte ani de studiu în tradițiile occidentale ale misterului. David nu a visat niciodată că va lucra într-o zi cu plantele; el este muzician și sa calificat ca terapeut prin sunet, la sfatul unui profesor tibetan. Lucrul sau unic cu boluri tibetane a atras crearea unui documentar de pe BBC Radio 4, precum și ateliere de succes in întreaga lume. Câțiva ani mai târziu, el a învățat să lucreze si sa detecteze cu pendulul, și, cautand sfaturi în meditație, a început să se conecteze cu plantele si sa comunice cu ele. David a învățat cum să facă esențe din energia plantelor care se aplica direct in aura fără a fi nevoie să fie luate pe plan intern, rezultând schimbări energetice foarte puternice. Aceste esente au primit numele de: Petaltone Essences. Există acum peste 200 de esențe culese din întreaga lume, puternice si eficiente, putand fi folosite pentru a realiza schimbări energetice diferite. După aproape 27 de ani de călătorie, predare și cercetare la nivel mondial, David a dezvoltat o formă unică de șamanism cu ajutorul spiritelor plantelor. Energiile din plante sunt folosite pentru a descompune și dizolva complet modelele energetice problematice și forme de gândire existente în câmpul energetic al fiecărei persoane, eliberând energiile captate și clientul de influența nevăzută și adesea restrictiva a acestor structuri.